×

منوی اصلی

اخبار ویژه

امروز : یکشنبه 26 بهمن 1404  .::.   برابر با : Sunday 15 February 2026  .::.  اخبار منتشر شده : 27677 خبر
تراکتورسازی به دلیل هک‌شدن سایت با کاهش فروش مواجه است

به گزارش همنوا، بهداد فرشاد در نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی افزود: بیش از ۸۰ درصد قطعه‌سازان خودرو در حال حاضر در زمینه ساخت قطعات تراکتور فعالیت می‌کنند و با کمترین سود و عشق و تعصب در این مسیر پیش می‌روند. 

فرشاد همچنین اعلام کرد: بیش از ۹۲ درصد تجهیزات تراکتور داخلی‌سازی شده است، اما شرکت تراکتورسازی از ۱۵ اسفندماه به دلیل هک شدن سایت و مشکلات بازارها با کاهش فروش مواجه شده است و مطالبات تولیدکنندگان قطعات تراکتور باقی مانده است.

وی اظهار کرد: تراکتورسازی متعلق به کل جامعه است و باید از آن حمایت شود، چرا که این شرکت ولی‌نعمت صنعت استان است و نگرانی اصلی ما این است که سکوت ما باعث شود این صنعت به ماشین‌سازی دوم تبدیل شود.

رئیس انجمن قطعه‌سازان گفت: هیچ برنامه و شرایطی برای بهبود وضعیت تراکتورسازی وجود ندارد و این شرکت با نظر دو مدیر پیش می‌رود. تعطیلی کارگاه‌ها منجر به از دست رفتن کارگران می‌شود، در حالی که با کمبود نیروی متخصص مواجه هستیم.

فرشاد در پایان افزود: قطعه‌سازان خودرو در وضعیت دشواری قرار دارند؛ ادامه تولید سودی ندارد و اگر ادامه ندهند، باید به دنبال شغل دیگری بروند.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.