×

منوی اصلی

اخبار ویژه

امروز : شنبه 10 خرداد 1399  .::.   برابر با : Saturday 30 May 2020  .::.  اخبار منتشر شده : 9796 خبر
تاثیر مصرف زیاد گوشت قرمز بر افزایش خطر بیماری کبد چرب

مهر نوشت: محققان دریافتند افزایش مصرف گوشت قرمز یا فرآوری شده ممکن است خطر ابتلاء به بیماری کبد چرب غیرالکلی را افزایش دهد. «شیرا زلبر ساگی»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «کبد چرب غیرالکلی به عنوان جز کبدی سندرم متابولیک، همراه با مقاومت به انسولین و التهاب به عنوان عوامل کلیدی در پاتوفیزیولوژی آن تلقی می‌شوند.» محققان اذعان می‌کنند افرادی که گوشت قرمز زیاد مصرف می‌کنند عمدتاً مردان جوان هستند و دارای شاخص توده بدنی بالاتر، مصرف کالری بیشتر و الگوی متابولیکی بدتری هستند. همچنین افرادی که مقادیر زیاد گوشت قرمز با شیوه پخت نامناسب از جمله سرخ شده یا کباب شده مصرف می‌کنند، دارای میزان بالا HCA (آمین‌های هتروسایکلیک) هستند و از این‌رو بیشتر در معرض ابتلاء به مقاومت انسولین قرار دارند. زلبر ساگی در ادامه عنوان می‌کند: «سبک زندگی ناسالم غربی نقش اساسی در ابتلاء و پیشرفت بیماری کبد چرب دارد چراکه عمدتاً با عدم تحرک فیزیکی و مصرف بالا فروکتوز و چربی اشباع شده همراه است.» این مطالعه شامل ۳۵۷ شرکت کننده در رده سنی ۴۰ تا ۷۰ سال بود.

برچسب ها :

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.