×

منوی اصلی

اخبار ویژه

امروز : شنبه 13 خرداد 1402  .::.   برابر با : Saturday 3 June 2023  .::.  اخبار منتشر شده : 21931 خبر
امدادرسانی به ۸۸۴۵ نفر در زلزله خوی/مصدومیت ۲۰۰ نفر به دلیل ترس از زلزله

به گزارش همنوا، محمودی با اشاره به آخرین اقدامات انجام شده امدادگران سازمان امدادونجات در زمین لرزه ۵.۴ ریشتری خوی تا ساعت ۸:۳۰ امروز ۲۹ دی ماه، گفت: به ۳۴ منطقه شامل یک شهر و ۳۳ روستا امدادرسانی شد.

وی ادامه داد: امدادرسانی و اسکان اضطراری به ۸ هزار و ۸۴۵ نفر انجام شد که ۲۰۰ نفر از آنان به دلیل ترس و فرار از زلزله دچار مصدومیت شدند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر؛ محمودی با اشاره به این که ۳۱ تیم شامل ۱۲۷ نفر و ۴۲ دستگاه خودرو در این عملیات حضور داشتند، افزود: دو اردوگاه اسکان اضطراری با برپایی ۱۰۰ چادر احداث شد و هزار و ۷۹۲ دستگاه چادر، هزار و ۲۲۳ بسته غذایی، ۳۵ تخته پتو و ۱۰۱ تخته موکت نیز بین افراد زلزله زده توزیع شد.

 

برچسب ها : ,

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.