×

منوی اصلی

اخبار ویژه

امروز : پنجشنبه 25 تیر 1405  .::.   برابر با : Thursday 16 July 2026  .::.  اخبار منتشر شده : 28076 خبر
پیش‌بینی سرما و لغزندگی در جاده‌های استان / آماده‌باش 1200 راهدار

به گزارش همنوا،  غلامرضا رسول زاده در گفتگو با خبرنگاران، افزود: بر اساس پیش بینی هواشناسی برای امروز و فردا احتمال لغزندگی جاده ها، اختلال در تردد جاده ای، آبگرفتگی معابر عمومی، کولاک برف و یخبندان در مناطق کوهستانی و گردنه های استان وجود دارد.

وی با تاکید بر رعایت سرعت مطمئنه و احتیاط به هنگام تردد از جاده های لغزنده استان، از رانندگان خواست قبل از رسیدن به گردنه‌ها، سرپیچ‌ها و قوس‌ها سرعت خودروی خود را کم کرده و از رانندگی با شتاب خودداری کنند.

معاون راهداری مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان‌شرقی گفت: حدود یک هزار و ۲۰۰ نیروی راهداری و حمل و نقل جاده ای استان با بهره گیری از ۷۰۰ دستگاه ماشین آلات سبک و سنگین، در مسیرهای حوزه استحفاظی مستقر بوده و به مترددین جاده ای و رانندگان گرفتار در برف خدمت رسانی می‌کنند.

رسول زاده، ادامه داد: راهدارخانه های موجود در راه های ارتباطی اصلی و فرعی استان نیز برای ارایه خدمات به موقع به مسافران و کاربران راه ها به امکانات مورد نیاز مجهز شده اند و به میزان کافی شن و نمک در آن ها برای برف روبی و جلوگیری از لغزندگی جاده ها انبار شده است.

وی از رانندگان و مسافران خواست، در شرایط بد آب و هوایی از مسافرت های غیرضروری خودداری کرده و در صورت ضرورت با خود لباس گرم و وسایل گرمایشی به همراه داشته باشند.

رسول زاده، با بیان اینکه تلفن گویای ۱۴۱ به طور شبانه روز در خصوص وضعیت راه ها و شرایط آب و هوایی پاسخگوی رانندگان و مسافران است، افزود: ترددکنندگان جاده ها همچنین می توانند از اپلیکیشن ۱۴۱ و وب سایت www.۱۴۱.ir نیز برای آگاهی از وضع آب و هوایی جاده ها استفاده کنند.

برچسب ها :

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.