اشاره ـ زهرا پورفولادی از ورزشکاران افتخار آفرین آذربایجانشرقی، از ۱۰سالگی در رشتههای ژیمناستیک، پرتاب وزنه، دومیدانی، بدنسازی و هندبال فعالیت مستمری داشته است.
پورفولادی در سال ۹۶ با حضور در مسابقات ناحیهای هندبال، استعدادیابی شده و به کلاسهای هندبال معرفی شد. وی که درسه ماهه اول انتخاب و به تمرینات کشوری هندبال انتقال و دوره های خود را با مربیان خود سرکار خانم حسینی و سرکار خانم رستمی گذراند، توانست در این سالها به عنوان بازیکن اصلی در کنار تیم حضور داشته و درسال ۹۹ در مسابقات کشوری اصفهان به اردوهای تیم ملی جوانان در مشهد مقدس راه یافت. البته که در طی گذراندن این تمرینات کنار مربی پایهاش سرکار خانم حسینی با اینکه ۱۸ ساله بود، دورههای مربیگری را گذرانده و توانست با کسب 4 تقدیرنامه به عنوان کمک مربی نائل شده و دورههای داوری درجه ۳هندبال و مربیگری بدنسازی را پشت سر بگذراند.
زهرا پورفولادی ذر خصوص برنامه ورزشی خود در سال جدی میگوید: سال جدید با توجه به اینکه تیم هندبال بانوان در حال آمادگی برای شرکت در مسابقات لیگ دست یک بانوان است، تمرینات منظمی را آغاز کردهام تا با توکل به خدا و بهتر شدن شرایط ویروس منحوس کرونا با تمام توان تیم را همراهی کنم.
این ورزشکار ادامه داد: هندبال برای بنده حکم زندگی را داشته و اگر روزی بر این باشد که دوباره از ایستگاه اول رشته ورزشی جدیدی را انتخاب نمایم به حتم دوباره در این راه قدم خواهم گذاشت. چون باور دارم برای تمرینات سخت ساخته شدهام و رشته ورزشی هندبال جزء ورزشهای پربرخورد و سخت بوده که برای حضور در این ورزش فرد باید آمادگی بدنی خوبی را نسبت به دیگر رشته های ورزش داشته باشد.
پورفولادی در خصوص جذب استعدادهای جدید نیز گفت: برای بیشتر شدن جامعه هندبال و جذب و ثبتنام از آحاد جامعه مسئول استعدادیابی هندبال سر کار خانم رستمی با تشکیل کار گروهی از مربیان توانمند هر ساله با استعدادیابیهایی که در مدارس و مسابقات انجام میشود طی مراحلی بازیکن و ورزشکاران را انتخاب و به نزدیکترین سالنهای ورزشی هندبال دارای مربی مستعد معرفی میکنند.
پور فولادی ادامه داد: در بحث حمایت از رشته ورزشی هندبال به نسبت بقیه رشتههای ورزشی میتوان گفت: هیچ وقت تقسیم بودجه برای رشتههای ورزشی مختلف عادلانه نبوده است و این تاثیر زیادی در رشد و پیشرفت جامعه ورزشی رستههای مختلف دارد، رشته ورزشی فوتبال یا رشتههای دیگر اعم از بسکتبال و والیبال بسیار شناخته شده و پر طرفدار هستند، ولی متاسفانه هنوز رشته ورزشی هندبال با اینکه به همان اندازه دارای کیفیت بوده، شناخته نشده و مردم اطلاعات جامع و کافی درباره این رشته ورزشی را ندارند و از سال گذشته نیز متاسفانه کرونا باعث تعطیلی سالن های ورزشی هندبال و صدمه اساسی هم از لحاظ مالی و هم از لحاظ بدنی به فعالین و قهرمانان این ورزش زده است.
او در آخر از تمامی سرمایهگذاران واسپانسرها، مسئولین و متولیان ورزش استان خواست که توجه ویژه و بیشتر نسبت سالهای قبل به هندبال بانوان داشته باشند. تا همواره برای افتخار آفرینی و سربلندی جامعه ورزشی در قالب یک تیم گروهی قوی و قدرتمند بکوشند. چنانکه تا حالا توانستهاند قهرمانیهای زیادی در عرصه کشوری برای آذربایجان شرقی به ارمغان بیاورند.
لازم به ذکر است زهرا پورفولادی در سن ۱۳ سالگی با حمایتها، تشویق و دلگرمی مربیان و خانواده توانست با حضور در مسابقات بدنسازی بدون دستگاه بانوان شرکت و مقام نایب قهرمانی را با افتخار در حالی کسب کند که رده سنی از ۱۵ الی ۲۵ سال برگزار شده و به عنوان جوانترین شرکت کننده مقام آور و استعداد برتر کشور شناخته و در سال ۹۷ در دومین سال حضور با حمایت و اسپانسری باشگاه شوک دوباره به مقام نائب قهرمانی این مسابقات دست پیدا کرده است.
https://hamnava.ir/News/Code/4183665
0 دیدگاه تایید شده