×

منوی اصلی

اخبار ویژه

امروز : پنجشنبه 25 تیر 1405  .::.   برابر با : Thursday 16 July 2026  .::.  اخبار منتشر شده : 28073 خبر
هشت نقطه پرحادثه جاده‌های استان اصلاح یا حذف شد

به گزارش همنوا، غلامرضا رسول زاده در گفتگو با خبرنگاران،  به مناسبت هفتم اردیبهشت روز ملی ایمنی حمل و نقل افزود: برای ارتقای ایمنی جاده ها، در سال گذشته ۹ تقاطع غیرهمسطح احداث، چهار نقطه پرحادثه با احداث یا تعریض راه اصلاح و چهار نقطه پرحادثه با ترانشه برداری حذف شد.

وی با تاکید بر اینکه فعالیت ها و اقدامات این اداره کل در راستای تحقق ارتقای ایمنی تردد و کاهش تصادفات جاده ای برنامه ریزی و اجرا می شود، اظهار داشت: در سال گذشته همچنین در ۷۰۰ کیلومتر از راه های شریانی، اصلی، فرعی و روستایی استان روکش آسفالت اجرا شده، ۹۱ کیلومتر شانه سازی و یک هزار و ۶۰ کیلومتر شیب شیروانی اصلاح شده است.

سرپرست اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان‌شرقی، خط کشی ۶ هزار و ۱۰۰ کیلومتر، اصلاح ۶۵ مقطع تقاطع های شکل را از دیگر اقدامات این اداره کل در راستای ارتقای ایمنی تردد در جاده های استان اعلام کرد.

رسول زاده، ادامه داد: در بخش نرم افزاری نیز برای ارتقای ایمنی ترافیک، طرح های ارتقای ایمنی موتورسواران، وانت بارها و ادوات کشاورزی در ۵۳ روستای استان و برای سه هزار و ۵۰۰ نفر اجرا شده است.

وی یادآور شد: در این بازه زمانی به ۹ هزار و ۵۰ دانش آموز مدارس حاشیه راه ها در ۸۶ روستای هدف آموزش های لازم ارایه شده و ۲ هزار و ۳۵۱ دستگاه وانت بار، یک هزار و ۳۱۵ دستگاه ناوگان باری سنگین و نیمه سنگین، ۲ هزار و ۵۰۰ وانت بار و ادوات کشاورزی و ۲ هزار و ۴۰۰ موتورسیکلت با نصب برچسب های هشدار و شب نما آشکارسازی و یک هزار و ۲۰۰ کلاه ایمنی در بین راکبان موتورسیکلت روستاهای هدف توزیع شده است.

رسول زاده، افزود: بر اساس یافته های طرح های پژوهشی این اداره کل، یکی از علل مهم تصادفات، پایین بودن سواد ترافیکی و مهارت رانندگی صاحبان وسایل نقلیه است که می توان با افزایش آموزش های رانندگی قبل از دریافت گواهینامه از جمله رانندگی در شرایط آب و هوایی مختلف و آموزش رانندگی برون شهری، سوانح رانندگی را کاهش داد.

برچسب ها :

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.