×

منوی اصلی

اخبار ویژه

امروز : چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403  .::.   برابر با : Wednesday 24 April 2024  .::.  اخبار منتشر شده : 25392 خبر
هر شهروند تبریزی روزانه حدود ۶۵۰ گرم زباله تولید می‌کند

به گزارش همنوا، حبیبه هراتی با بیان اینکه روزانه ۹۸۰ تن زباله در مناطق دهگانه این شهر تولید می‌شود، افزود: با برنامه ریزی مدون تلاش می‌شود در سال آینده ۱۵۰ گرم از این سرانه از طرق مختلف مانند ارائه آموزش‌های شهروندی کاهش یابد.

وی اظهار کرد: فرهنگ سازی و ارائه آموزش‌های شهروندی نقش مؤثری در کاهش تولید زباله دارد و هر کیلو پسماند و زباله از مرحله جمع آوری تا دفن برای شهرداری تبریز ۵۱۰ تومان هزینه دربر دارد.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماندهای شهری تبریز با اشاره به اهمیت همکاری و همراهی شهروندان در مدیریت پسماند شهری، گفت: مدیریت پسماند از حوزه‌های پرچالش شهرهای کشور بوده و موفقیت در این حوزه نیازمند همراهی و همدلی شهروندان است.

هراتی، ادامه داد: مدیریت و تفکیک پسماند در محل تولید می‌تواند در تبدیل تهدید به فرصت مثمرثمر باشد چراکه می‌توان از پسماندهای تر در تأمین خوراک مورد نیاز دام‌ها استفاده کرد به طوری که ارزش غذایی این خوراک چندین برابر نهاده‌های دامی مانند یونجه است.

وی با اعلام اینکه لندفیل شماره ۲ مرکز مدیریت پسماند شهرداری تبریز اسفند سال جاری به بهره‌برداری می‌رسد، یادآور شد: سلول شماره سه مرکز مدیریت پسماند شهرداری تبریز نیز گودبرداری شده است و پس از بهره‌برداری از سلول شماره ۲ لاینرگذاری می‌شود.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماندهای شهری تبریز گفت: سلول شماره یک مرکز مدیریت پسماند شهرداری تبریز هنوز یک سال دیگر ظرفیت دفن پسماند دارد و در صورت تکمیل ظرفیت آن از لندفیل شماره ۲ برای دفن استفاده خواهد شد.

هراتی، با بیان اینکه مرکز مدیریت پسماند شهرداری تبریز پنج سلول دارد، افزود: در زمان کنونی یک سلول آن فعال بوده و با بهره‌برداری از سلول شماره ۲، عملیات اجرایی دیگر سلول‌ها نیز آغاز خواهد شد.

وی یادآوری کرد: دفن پسماندهای پزشکی نیز پس از بی‌خطرسازی، در بخشی از سلول شماره ۱ این مرکز دفن می‌شود.

برچسب ها : ,

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.