گروه : فرهنگی

همنوا / هادی دهقانی: دیوارهای خانه همچون بومی سفید و خالی هستند که منتظر هنرنمایی ما نشسته اند. چیدمان خانه هر قدر هم که ساده همه دیوارها نباید خالی بمانند. استفاده از آثار هنری به تاریخ پارینه سنگی بر می گردد آن زمان که انسان های نخستین روی دیوار غارها نقاشی می کشیدند گرچه شاید آن زمان دلیل دیگری جز تزئین غار داشته اند. چیزی که در استفاده از آثار هنری جالب است این است که اغلب آن ها منحصر به فرد هستند و این به این معنی است که استفاده از آن ها خانه و چیدمان شما را منحصربفرد می سازد.
آثار هنری در جنس ها و بافت های بسیار متنوعی ساخته و پرداخته می شوند. دست ساز های سرامیکی ، مجسمه های سنگی، فلزی، چوبی، آثاری ساخته شده از جنس پلی استر، طرح های کشیده شده روی پارچه ها همه و همه در دسته آثار هنری برای دکور تزئینات خانه قرار می گیرند.
یکی از محبوب ترین شکل هنر نقاشی است. برای پوشاندن دیوارهای خالی استفاده از مجموع آثار هنری و نقاشی ها ایده خلاقانه ای به نظر می رسد. آثار هنری از یک مجموعه، تصاویری که تم رنگی هماهنگی داشته باشند و یا حتی تکرار یک عکس یا اثر هنری دیوار خانه را بسیار جذاب خواهد کرد. رنگ قاب ها هم گزینه دیگری است که در طراحی و انتخاب مجموعه به کمک شما خواهد آمد.
هر خانه ای چیدمان منحصربه فرد خودش را دارد، بعضی چیدمان راحت و مدرن و برخی چیدمان کلاسیک و رسمی را می پسندند اما صرف نظر از اینکه چیدمان خانه شما در کدام دسته قرار می گیرد خانه به دکور و تزئینات نیاز دارد و انوعی از لوازم تزئینی وجود دارد که مناسب تمام سلیقه ها و خانه هاست. اکسسوری ها و لوازم دکوراتیو همچون پری های کوچکی در گوشه گوشه خانه به کمک شما می آیند تا فضای زندگیتان را زیبا سازند. از جمله محاسن این لوازم این است که فرقی نمی کند بودجه شما چقدر باشد، با هر مقدار پولی که در دست دارید می توانید با خرید چند وسیله کوچک خانه خودتان را زیباتر کنید.
با این مقدمه می رویم به سراغ نمایشگاه منحصر به فردی که این روزها در ساختمان اداره پست تبریز در حال برگزاری است. نمایشگاهی که در آن آثار هنری با مبلمان خانگی تلفیق شده و فضای دل انگیزی را برای علاقه مندان به هنر و همچنین چیدمان مبلمان خانه فراهم آورده است.
"نمایشگاه آثار هنری با چیدمان مبلمان" نمایشگاهی از آثار چیدمان و نقاشی ۲۱ هنرمند است که در طبقه چهارم اداره پست استان به نمایش درآمده است. پایههای فکری و کیوراتوریال این نمایشگاه ریشه در بازنگری، تصاحب و تحول مفهوم "خانه" از محلی آشنا و به نوعی سمبل روزمرگی و حریم خصوصی، به یک مدیوم هنری دارد. هنرمندان این نمایشگاه با تصاحب یا "اَپروپریاِیشن" این بنا، بازنگریای دارند نسبت به اندرونیترین فضاهای زندگی به قصد کشف، تغییر و نمایش دوباره آنها.
رشته اتصال این آثار، بازتعریف خصوصیترین مکانهای زندگی روزمره است. امری که فیلسوف و تئوریسین دهه ۱۹۶۰ فرانسوی گی دبور، تحت عنوان "جغرافی روانی" آن را "محو شدن کامل مرز هنر و زندگی" تعریف میکند. او به همراه همفکران خود سعی در مقابله با جنبه بازاری/سرمایهداری هنر و ارائه جایگزینی برای آن، توسط تصاحب فضاهای شهری نامرتبط با "نهاد هنر" و ایجاد رویدادهای هنری مستقل که وی آنها را "موقعیت" مینامید داشت. طبقه چهارم اداره پست با مبلمان چیده شده به این معنی یک "موقعیت" است برای بازنگری تجربی یک مکان جغرافیایی روزمره برای هنرمند و بازدیدگنندگان.
در چیدمان این نمایشگاه سعی شده هماهنگی بین محصولات رعایت شود و در نمایشگاه به صورت کنجهای مجزا چیده شدهاند که هر کنج می تواند دکوراسیون یک منزل باشد. این خاصیت را می توان یکی از ویژگی های منحصر به فرد این نمایشگاه به حساب آورد.
مهتاب علی آبادی به عنوان کیوریتور این نمایشگاه آثار هنری ۲۱ هنرمند مطرح تبریز را در حوزه های نقاشی، عکاسی، مجسمه سازی ، سفال و سرامیک و .... گرد هم آورده و همراه با چیدمان خاص با مبلمان خانگی به نمایش گذاشته است.
افشین مجربی
مجید عابدی
محمد شیری
حسین محمدی
سمیه محسنی نجف آباد
رویا خاکزاد
سونا عبدالعظیم زاده
آیلار سید محمدی
مهتاب علی آبادی
معصومه مرد میدان
میترا خضرلو
جواد بهمنش راد
نسترن خسروی
ابراهیم حسین نژاد آژیری
پرستو شکیب
شیوا خباز آذر
سهیلا خباز آذر
آیسان بگلری
حسین اقتصاد
جاوید ظفری
شیوا زمانی
افرادی هستند که آثارشان در این نمایشگاه به نمایش گذاشته شده است.
https://hamnava.ir/News/Code/5452843
0 دیدگاه تایید شده