×

منوی اصلی

اخبار ویژه

امروز : شنبه 29 دی 1403  .::.   برابر با : Saturday 18 January 2025  .::.  اخبار منتشر شده : 26466 خبر
مردم میوه نمی‌خورند!/ سرانه مصرف میوه در کشور چه قدر است؟

به گزارش همنوا، محمد مهدی برومندی در نشست خبری که امروز به مناسبت گرامیداشت هفته دولت برگزار شد، اظهار کرد: ۳ میلیون هکتار باغ و ۲۳ هزار هکتار گلخانه فعال در کشور داریم. ۲۶۰ هزار هکتار سطح زیر کشت گیاهان دارویی است و ۲۵ میلیون و ۷۰۰ هزار تن از انواع محصولات باغی در کشور تولید می‌شود.

وی ادامه داد: ۳۷ درصد اشتغال بخش کشاورزی مربوط به بخش باغبانی است و ۵۰ درصد درآمد ارزی صادرات محصولات کشاورزی و همچنین رتبه اول تا هشتم تولید ۳۱ محصول باغبانی در دنیا را در اختیار داریم.

معاون وزیر جهادکشاورزی با بیان اینکه سال گذشته ۴۵۰ میلیون دلار موز وارد کشور شد، گفت:در تولید همه میوه‌ها خودکفا و صادرکننده‌ایم به جز موز، آناناس، انبه و نارگیل. در این چهار قلم علاوه بر تولید داخل واردات انجام می‌شود.

وی اضافه کرد: سرانه مصرف میوه در کشور ۱۵۰ کیلو در سال است. اگر این عدد را در جمعیت ۸۵ میلیون نفری ضرب کنیم و متوسط قیمت میوه را کیلویی ۱۵ هزار تومان در نظر بگیریم سالانه بخش باغداری بیش از ۲۰۰ هزار میلیارد تومان تولید ثروت می‌کند.

 

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.