×

منوی اصلی

اخبار ویژه

امروز : پنجشنبه 1 آبان 1399  .::.   برابر با : Thursday 22 October 2020  .::.  اخبار منتشر شده : 12322 خبر
ماهی‌های قرمز باعث تغییر اکوسیستم بومی می‌شوند

به گزارش همنوا به نقل از ایسنا، منطقه آذربایجان شرقی، امیرحسین بهداد با ارائه‌ی توصیه‌هایی جهت انتخاب، خرید و نگهداری ماهی قرمز سفره هفت سین، اظهار کرد: همشهریان ماهی قرمز را از مراکز معتبر و تحت نظارت و کنترل دامپزشکی خریداری کنند، ماهی قرمز باید دارای ظاهری سالم و شنای متعادل باشد.
 وی ادامه داد: مردم از خرید ماهیانی که دارای علائمی از جمله باله‌های تاخورده یا جمع شده، بیرون زدگی یک طرفه یا دو طرفه چشم‌ها، لکه‌های پنبه مانند در اطراف دهان و یا سطح پوست، لکه‌های خاکستری یا قرمز به شکل زخم در روی سطح بدن و یا بدن رنگ پریده یا لکه لکه شده، بی قراری ماهی و یا مالیدن پوست بدن خود به اطراف ظرف نگهداری و یا ریخته شدن پولک ها خودداری کنند.
 مدیر کل دامپزشکی آذربایجان شرقی استفاده از دستکش به ویژه برای افراد حساس و دارای سوابق آلرژی را در هنگام تعویض آب ماهی‌ها لازم و ضروری دانست و گفت: تا حد امکان نباید با پوست بدن ماهی تماس برقرار شود و پس از هر بار تعویض آب، باید دست‌ها به صورت کامل با آب و صابون شستشو داده و و آموزش‌های بهداشت فردی لازم به آن‌ها ارائه شود تا از دستمالی چشم، صورت و دهان بعد از تماس دست با ماهی یا آب نگهداری ماهی خودداری کنند.

برچسب ها :

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.