×

منوی اصلی

اخبار ویژه

امروز : شنبه 8 مهر 1402  .::.   برابر با : Saturday 30 September 2023  .::.  اخبار منتشر شده : 24096 خبر
علت آتش سوزی در کارخانه تصفیه روغن در آذرشهر اعلام شد

به گزارش همنوا ، محمد باقر هنربر روز یکشنبه به خبرنگاران گفت: پوسیدگی لوله انتقال و نشت روغن و سرایت آن به مشعل کارخانه موجب این آتش سوزی شد.

فرماندار آذرشهر هم وقوع این حادثه را ناشی از رعایت نکردن مسائل و الزامات ایمنی دانست و میزان خسارت تقریبی به این واحد را حدود ۱۰ میلیارد تومان بیان کرد.

محمودیان همچنین با اشاره به جریان سازی برخی رسانه های معاند در خصوص حمله پهپادی به این واحد تولیدی خاطرنشان کرد: در شهرک صنعتی شهید سلیمی و در جوار این واحد، چندین واحد بزرگ دیگر اقدام به تولید و تصفیه روغن می کنند و این آتش سوزی تنها به علت سهل انگاری مدیریت این کارخانه روی داده است.

حادثه آتش سوزی در واحد تصفیه روغن خودرو در شهرک صنعتی شهید سلیمی شهرستان آذرشهر حوالی ساعت ۲۲ دیروز روی داد و پس از سه و نیم ساعت تلاش آتش نشانان مهار شد.

این حادثه تلفاتی نداشت .

برچسب ها : ,

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.