×

منوی اصلی

اخبار ویژه

امروز : دوشنبه 22 بهمن 1403  .::.   برابر با : Monday 10 February 2025  .::.  اخبار منتشر شده : 26541 خبر
«سلاخ» نماینده سینمای استان در نشست «فیلم کوتاه سینمای ایران» در جشنواره بین المللی، کیساجا - ترکیه

به گزارش همنوا، این فیلم با بازی هادی افتخارزاده، و به تهیه کنندگی علیرضا سلمانپور پیش از این نیز در جشنواره های بین المللی مختلفی حضور داشته و جوایز متعددی را کسب کرده است.

جشنواره کیساجا به میزبانی شهر قونیه از ۲۴ می لغایت ۲۷ ماه می برگزار می شود، لازم به ذکر است، این جشنواره که بیستمین دوره خود را شاهد خواهد بود قدیمی ترین جشنواره فیلم دانشجویی ترکیه محسوب می شود، که هر سال با حضور فیلمسازان، آکادمیسین ها و هنرمندان مختلف برگزار می شود.

در این دوره از جشنواره نیز در برنامه ای با اکران شش فیلم کوتاه از شهرام جوادخانی «بوغاناق» ، امید شمس «شب تولد»، نسرین محمدپور «زحل»، لیلا نوروزی «قارا یول»، امید عبداللهی «حرف های شبانه» و رسول ایرانزاد با فیلم کوتاه «سلاخ» به بحث و گفتگو درباره سینمای ایران پرداخته خواهد شد.

این نشست به میزبانی دانشگاه سلجوق در ۲۴ می برگزار می شود.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.