×

منوی اصلی

اخبار ویژه

امروز : دوشنبه 17 آذر 1404  .::.   برابر با : Monday 8 December 2025  .::.  اخبار منتشر شده : 27489 خبر
سام چرم؛ بزرگترین تولید کننده ی محصولات چرمی استان

به گزارش پایگاه خبری همنوا؛ کاظمی مالک برند سام چرم در گفتگو با اصحاب رسانه در یازدهمین نمایشگاه مطبوعات درباره اهداف و برنامه های پیشروی خود توضیح داد و گفت: بنده فعالیت خود را از سال ۹۵ با یک کارگاه کوچک شروع کردم و در حال حاضر بزرگترین تولید کننده ی محصولات چرمی استان می باشم. 
وی ضمن تاکید بالا بودن کیفیت تمام محصولات چرمی خود، افزود: بزرگترین مزیت سام چرم کیفیت بالا و قیمت مناسب است. تمام تلاش ما در تولید محصولات با کیفیت است. در بحث گارانتی کفش ها در صورت هرگونه مشکل در طول ۱ سال تعویض جنس در نظر گرفته شده نه تعمیر . 
وی با اشاره به علل قیمت بالای محصولات چرمی اضافه کرد: بزرگترین مشکل ما کمبود چرم است . با بالا رفتن هزینه های زندگی، مصرف گوشت کم شده در نتیجه با کاهش تعداد کشتار، قیمت چرم روز به روز بالا میرود .
کاظمی در توضیح برنامه های خود اضافه کرد: ما در نظر داریم تعداد فروشگاه های خود را افزایش دهیم تا شهروندان عزیز بتوانند جنس خوب را بدون واسطه و بصورت عرضه مستقیم با خیال راحت و با قیمت عمده خریداری کنند.

.

برچسب ها :

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.