به گزارش همنوا دکتر نعمتی معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تبریز در نشست خبری ستاد مبارزه با کرونا استان آذربایجان شرقی گفت: پیش از شیوع کرونا مصرف مواد ضدعفونی کننده در استان ما چندان زیاد نبود. اما به دلیل شرایط خاص این ایام مصرف بالا رفت و انیاز به تولید بیشتر شد. اکنون60 پروانه ساخت مواد بهداشتی داریم و هر روز هم مراجعهکنندههایی نیز برای دریافت پروانه ساخت مواد بهداشتی مراجعه میکنند. اما فعلا به دلیل اشباع بازار، پروانه صادر نمیشود.
وی اضافه کرد: در حوزه تولید ماسک و دستکش برای 57 واحد مجوز موقت بهداشتی صادر شده.
نعمتی درباره تامن ماسک مراکز بهداشتی گفت: برای مرکز درمانی تامین ماسک موفق بوده و بحران شکل نگرفت. اکنون نیز اولویت توزیع ماسک با مراکز درمانی است و به همین دلیل بعضا کمبود در جامعه اتفاق می افتد.
نعمتی درباره ماسکهای تولید شده توسط گروههای مردمی توضیح داد: تمام ماسکهای تولید شده در واحدهای جهادی و مردمی به سازمان غذاو دارو تحویل داده شده و در محل های خاصی ضدعفونی میشود.
وی به مساله کمبود دستکش اشاره کرد و گفت: کمبود دستکش به دلیل ضعف آموزش است. طبق پروتکل سازمان جهانی استفاده از دستکش چندان لازم نیست. برای افراد معمولی دستکش نایلونی، نخی و حتی صنعتی کافی است. اما برخی از مردم به دلیل ناآگاهی اصرار بر استفاده از دستکش لاتکس دارند.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تبریز درباره مواد تقلبی موجود در بازار گفت: وقتی تقاضای مواد ضدعفونی افزایش یافت، محلولهای تقلبی وارد بازار شد که سریعا اقدام به شناسایی و توقیف آنها کردیم. تا کنون ده نام تجاری تقلبی و غیرمجاز شناخته شده که با این واحدها برخورد و محصولات تقلبی جمعآوری شدهاست.
نعمتی درباره امکان کمبود دارویی در استان گفت: چون داروی خاصی برای درمان کرونا نداریم کمبود خاصی هم در این حوزه نداریم ولی داروهایی که در پروتکلهای درمانی بیمارستانها برای درمان کرونا لازم است تامین شده.
https://hamnava.ir/News/Code/3895404
0 دیدگاه تایید شده