×

منوی اصلی

اخبار ویژه

امروز : سه شنبه 9 اردیبهشت 1404  .::.   برابر با : Tuesday 29 April 2025  .::.  اخبار منتشر شده : 26783 خبر
خانه‌ها، انبارهای کوچک ذخیره‌سازی کالاهای اساسی  نیاز شده است

به گزارش همنوا به نقل از ایسنا محمدعلی صدیقی با بیان این‌که کمبود آنچنانی در زمینه تامین ارزاق عمومی و مایحتاج اساسی مردم نداریم، اظهار کرد: مشکل اصلی ما در توزیع کالاها بوده و از سویی نیز شایعات کم بودن کالا و نایاب شدن برخی از اقلام و مایحتاج ضروری خانوار باعث شده تا مردم به صورت خانوادگی به فروشگاه‌ها هجوم کرده و با ایستادن در صف خرید کالاهای اساسی به میزان مصرف چند ماه کالای مورد نظر را ذخیره می‌کنند.
وی ادامه داد: اکنون مردم بیش از حد نیاز خود، به بازار مراجعه کرده و خرید می‌کنند به نحوی که خانه‌ها انبارهای کوچک ذخیره‌سازی کالاهای اساسی و مواد اولیه مورد نیاز شده است و این امر سیستم توزیع را مختل می‌کند.
وی با بیان این‌که در آذربایجان شرقی طی یک ماه به اندازه یک سال، شکر برای واحدهای دارای پروانه کسب توزیع شده است، گفت: تاکنون یک هزار و 500 حواله شکر 400 کیلویی توسط اتحادیه خواربار فروشی تحت نظارت اتاق اصناف تبریز صادر شده است که از این تعداد حدود 800 مورد شکر تحویل شده و مابقی ظرف سه روز آتی تحویل می‌شود.
صدیقی با بیان اینکه با ادامه این روند احتمال دارد طی روزهای آتی شاهد رکود در صنعت قند و شکر باشیم، افزود: نباید با جوسازی، مردم را به خرید بیش از نیاز کالاها دعوت کنیم؛ چراکه این اقلام فاسد شدنی هستند.
عضو هیئت رئیسه اتاق اصناف ایران خاطرنشان کرد: شکر سهمیه‌ای باید به قیمت مصوب 3400 تومان به دست مصرف‌کننده برسد و حتی طی جلسه‌ای با سازمان صنعت، معدن و تجارت استان، حالت دو نرخی را نیز برای شکر حذف کرده‌ایم. هر کسی بالاتر از قیمت 3400 تومان عرضه کنند تخلف کرده و با این افراد برخورد می‌شود.
وی همچنین در خصوص کمبود ماکارونی در بازار، تصریح کرد: با توزیع آرد مشکل کمبود ماکارونی نیز حل می‌شود.

برچسب ها :

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.