×

منوی اصلی

اخبار ویژه

امروز : یکشنبه 28 بهمن 1403  .::.   برابر با : Sunday 16 February 2025  .::.  اخبار منتشر شده : 26564 خبر
حریرچی: برای از سرگیری تمرینات ۲۹ رشته ورزشی انفرادی تصمیم گیری شد

به گزارش همنوا به نقل از ایرنا، «ایرج حریرچی» در گفت و گوی تلفنی افزود: طی توافق با وزارت ورزش و جوانان و با توجه به دریافت مصوبه از ستاد ملی مبارزه با کرونا،، این ۲۹ رشته ورزشی در تمام شهرهای کشور قابل بازگشایی هستند.

 

معاون کل وزارت بهداشت در خصوص برگزاری مسابقات فوتبال گفت : فقط بازی‌های لیگ برتر و لیگ یک فوتبال باقی مانده و در سایر رشته‌های ورزشی و لیگ‌ها، تعیین تکلیف شده است.

 

حریرچی با بیان اینکه در این خصوص با حضورعلی‌نژاد، معاون وزیر ورزش و رئیس فدراسیون‌های ورزشی و کارشناسان وزارت بهداشت تصمیمات خوبی گرفتیم، افزود: امیدوار هستیم اگر در چند روز آینده این تصمیمات نهایی شود، از روزهای بعد به مدت سه هفته تیم‌ها تمرینات را پیگیری و ۹ هفته باقی مانده لیگ برتر در ۴۵ روز انجام شود.

 

معاون کل وزارت بهداشت یادآورشد: با تصمیمات اتخاذ شده، نمایندگان آسیایی برای مسابقات لیگ قهرمانان و تیم ملی برای رقابت‌های انتخابی جام جهانی آماده می‌شوند.

 

 

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.