×

منوی اصلی

اخبار ویژه

امروز : پنجشنبه 25 تیر 1405  .::.   برابر با : Thursday 16 July 2026  .::.  اخبار منتشر شده : 28073 خبر
جامعه ایرانی در حال گذار است

به گزارش همنوا به نقل از روابط عمومی استانداری آذربایجان شرقی، مرتضی محمدزاده در چهل‌ویکمین نشست هم‌اندیشی مدیران سازمان پزشکی قانونی کشور افزود: در برخی حوزه سلامت و درمان برای جمعیت ۱۰ میلیون نفری شمال‌غرب کشور است. مثلا مرکز جامع سرطان یا بیمارستان ۱۵۰۰ تختخوابی با اورژانس تخصصی اتفاقات هسته‌ای برای جمعیت ده‌میلیونی شمال‌غرب تدارک دیده شده است.

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار گفت: تبریز می‌تواند در ماموریت‌های پزشکی قانونی این مرجعیت را برای شمال‌غرب کشور مثلا در آزمایشگاه‌ها و تجهیزات پیشرفته آزمایشگاهی ایفا کند همان‌طوری که در حوزه سلامت چنین مسئولیتی دارد.

وی ادامه داد: چنین همایش‌ها و نشست‌هایی همواره به کشف حقیقت و استقرار عدالت به‌عنوان آرمانی ارزشمند که در اولویت خواسته‌های بشریت است، کمک می‌کند. به تبع پیشرفت‌های فن‌آوری و ارتباطات، جرم و جنایت نیز پیچیده شده است و این، مسئولیت پزشکی قانونی را حساس‌تر و خطیرتر کرده است.

 وی با اشاره به پدیده‌های اجتماعی ایران و استان آذربایجان‌شرقی، خاطرنشان کرد: به خاطر اینکه جامعه ایرانی در حال گذار است ما با پدیده‌های اجتماعی خاصی مواجهیم که اغلب از آن با عنوان آسیب‌های اجتماعی یاد می‌شود و مدیریت این پدیده‌ها، نیازمند همفکری مدیران و در دسترس بودن داده‌ها و اطلاعات شفاف و واقعی از مسائل است که امیدواریم پزشکی قانونی در تدوین و ارائه این اطلاعات به دستگاه‌های ذی‌ربط و مسئول، گام‌های مثبت بیشتری داشته باشد. 

برچسب ها :

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.