×

منوی اصلی

اخبار ویژه

امروز : سه شنبه 16 خرداد 1402  .::.   برابر با : Tuesday 6 June 2023  .::.  اخبار منتشر شده : 21960 خبر
تعداد فوتی‌های کرونا در ایران از مرز ۱۰ هزار نفر گذشت

به گزارش همنوا به نقل از تسنیم، دکتر سیما سادات لاری، سخنگوی وزارت بهداشت، گفت:  از دیروز تا امروز 5 تیر 1399 و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، دو هزار و 595 بیمار جدید مبتلا به کووید19 در کشور شناسایی شد که یک هزار و 305 مورد بستری شدند.

 

وی افزود: مجموع بیماران کووید19 در کشور به 215 هزار و 96 نفر رسید.

 

لاری تصریح کرد: متاسفانه در طول 24 ساعت گذشته، 134 بیمار کووید19 جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به 10 هزار و 130 نفر رسید.

 

وی خاطرنشان کرد: خوشبختانه تا کنون 175 هزار و 103 نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند.  2899 نفر از بیماران مبتلا به کووید19 در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.

 

به گفته لاری تا کنون یک میلیون و 530 هزار و 437 آزمایش تشخیص کووید19 در کشور انجام شده است.

 

بر اساس اعلام سخنگوی وزارت بهداشت، استانهای خوزستان، کردستان، هرمزگان، بوشهر و کرمانشاه بیشترین موارد بستری کشور را داشته‌اند. موارد بستری در استانهای تهران و فارس روند افزایشی داشته است.

 

 

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.