گروه : آرشیو

به گزارش همنوا به نقل از فارس محمدرضا پورمحمدی صبح امروز در دومین جشنواره ملی صنعت هنر دیجیتال (صهند) در تالار بعثت دانشگاه هنر اسلامی تبریز اظهار کرد: ما به عنوان دانشگاهیان معتقدیم که یک دانشگاه برای ما معادل صدها کارخانه ارزش دارد.
استاندار آذربایجانشرقی با بیان اینکه در حال حاضر در عصر فراپیچیدگی قرار داریم، افزود: در این دنیا کلمه تغییر از همه مسائل متمایز است به طوریکه در همه بخشها میتوان تغییر را مشاهده کرد که البته در دنیای علم تغییر مدل متفاوتی دارد.
وی بیان کرد: روزانه میلیون صفحه الکترونیکی در حال افزایش بوده و کلمه تغییر در آن قابل ملموس است.
پورمحمدی با اشاره به اینکه سرعت تغییر در دنیا بسیار زیاد است، تصریح کرد: علوم امروز بر خلاف گذشته به جای تفکیک شدن در حال ترکیب شدن هستند.
وی ادامه داد: هنر نیز خود از جمله علومی است که ترکیبی شده است و این درون و ایمان داخلی یک هنر بوده که آن را اسلامی و یا غیراسلامی میکند.
استاندار آذربایجانشرقی ابراز کرد: زمانی که در دانشگاه انقلاب فرهنگی شد، همه به جایی رفتند و بنده در دانشگاه ماندم و کار فرهنگی را ترجیح دادم.
وی با اشاره به اینکه در دهه ۶۰ دانشجویان دیداری با امام راحل(ره) داشتند، توضیح داد: در آن دیدار پلاکاردی مزین به اینکه اگر امام فرمان دهد قلمها را به مسلسل تبدیل میکنیم وجود داشت که وقتی خود حضرت امام(ره) این پلاکارد را دیدند فرمودند که ما امیدواریم بشر به جایی برسد که مسلسلها را به قلم تبدیل کنند.
پورمحمدی با تاکید بر اینکه مجموعه مالتی مدیا چند رسانهای به همت آقای کینژاد و آقای جهانگرد، معاون وزیر ارتباطات ایجاد شد، گفت: به حق که ایجاد چنین مجموعهای شایسته نام تبریز که اولینها از جمله صنعت چاپ، رسانه، مدارس استثنایی و غیره است.
وی با بیان اینکه شاید تبریز حافظیه ندارد ولی این شهر اسطوره تاریخی بوده و مکتب برای خود دارد، افزود: ما در دنیایی زندگی میکنیم که دنیایی پرآشوبی است و اگر حربهای در دست نداشته باشیم با شکست روبه رو میشویم.
استاندار آذربایجانشرقی خاطرنشان کرد: در حال حاضر جنگ رسانهای است و اگر بیبرنامه و غایب در این جنگ باشیم جزو برنامه دیگران خواهیم گرفت.
پورمحمدی یادآور شد: خود مردم جمهوری آذربایجان اذعان میکنند که مدنیت خود را مدیون مدنیت ایران هستند.
پورمحمدی متذکر شد: روایت فتح برای عظمت دوران دفاع مقدس در حد و شایستگی نبود بلکه باید آثار بسیار فاخرتر جهت آشنایی نسل چهارم و سوم با آن حماسهها داشته باشیم و الحمدالله دانشگاه هنر اسلامی تبریز گامی برداشته و امیدواریم آغازی برای کارهای بزرگتر باشد.
https://hamnava.ir/News/Code/14110
0 دیدگاه تایید شده