به گزارش همنوا، روح الله رشیدی با بیان اینکه در تاریخ بیسابقه است که چند عضو شورا برای حل مشکل مردم ساعت ۱۰ شب یکجا جمع شوند، افزود: ما در استیضاح پیام شورا را دریافت کردیم که گفتند شهردار باید شهردار ۱۳ نفر باشد و قابل تعامل باشد.
رشیدی در بخش دیگری از اظهاراتش درخصوص معیار و ملاک برخی اعضای شورا در معرفی سردار شریفزاده بهعنوان گزینه شهرداری تبریز، گفت: دلیل اصلیمعرفی شریفزاده با علم بر ضعف هایش صرفا برای تقویت ارتباطات ملی بوده.
روحالله رشیدی همچنین در واکنش به سواستفاده از جایگاه شورای شهر، تاکید کرد: به این عضو شورا که عالیت اقتصادی با سواستفاده از کرسی شورا دارد تذکر رسمی و کتبی داده و میدهم که یا شورا یا بیرون.
سم پاشی علیه هوشیار
وی در ارتباط با اینکه آیا 6 عضو که به شهردار منتخب رای نداده اند؛ اقداماتی انجام خواهند داد یا خیر، گفت: تنشی به هیچ وجه از طرف ما نخواهد بود، مشی و سیره هفت ماهه گذشته ما نیز این را نشان داده است، این نوع کار ها را دور از شان و خیانت به شهر می دانیم.
وی افزود: تمام فعالیت های خود را شفاف و صریح اعلام می کنم، 6 نفر هم صراحتا رای های خود را در معرض دید عموم قرار دادیم و به عنوان وکلای مردم در جهت حل مسائل مردم کار خواهیم کرد.
وی تاکید کرد: پیش بینی می کنم بخاطر بستر هایی که ایجاد شد احتمالا اتفاقاتی بیفتد، مطمئن باشید کسانی که مخالف استیضاح شهردار سابق بودند هیچ نوع ضرری نخواهند داشت.
دوران پسا استیضاح رنجبر
وی در واکنش به اتفاقات پسا استیضاح گفت: در استیضاح آقای رنجبر پیامد های بعد از استیضاح را در جلسه استیضاح یکی یکی خواندم و به اعضای محترم گفتم.
رشیدی افزود: شهر در حال ثبات بود که استیضاح اتفاق افتاد، نهایتا این روند تا اواسط سال آینده خواهد رفت و یک سال شورا تمام خواهد شد، ای کاش به عنوان اعضای شورای شهر همیشه به دنبال پروژه ها بودیم.
وی گفت: یکی از دلایلی که ما مخالف استیضاح بودیم ماده 74 قانون تشکیلات شورا ها بود که اعضا محق آن نبودند تا در مورد نصب مدیران سوال کنند، در جلسه ای که قبل از استیضاح 9 عضو شورا برگزار کرده بودند 21 دلیل برای استیضاح شهردار نوشته بودند که بعد از قرائت دوباره در همان جلسه 21 مورد به 4 مورد تقلیل یافت! 4 موردی که مشاور حقوقی شورا از لحاظ قانونی باز هم آن را جای اشکال می دانست اما اصرار کردند که حتی یک مورد هم اگر باشد کافیست و استیضاح انجام شود.
وی سوال کرد: الان که آقای رنجبر رفته است آیا در پروژه ها تغییری انجام شده است؟ در آن زمان هم گفتیم که در پایه های این پروژه ها مشکل وجود دارد، کارفرمای این پروژه ها نمیتواند از پس انجام این کار بربیاید، پروژه ای که قرار بود 8 ماهه تمام شود در ابتدای دور ششم شورا 10 درصد پیشرفت فیزیکی داشت، پیمانکار پروژه در تهران است و تفویض اختیار برای خرید محصولات نکرده است.
وی اضافه کرد: رمپ یوسف آباد یک پروژه مهمی است که مسیر را به روگذر عباسی انتقال میدهد و خوشبختانه کار های خوبی انجام شده است، شهرداری در آن پروژه 50 ملک را تملک کرد تا در آن جا میدان ایجاد شود.
وی با اشاره به برخی از اعضای شورای شهر، گفت: کسانی که فیلم میگرفتند از پروژه ارتش و میگفتند ترافیک را نگاه کنید آیا الان که رنجبر رفته مشکل حل شده است؟!
شخصیت ژله ای و زیگزاگی را نمیتوان انقلابی تعریف کرد
وی با اشاره به اینکه شهردار منتخب بعد از اتمام پروسه قانونی صدور حکم موظف به پاسخگویی به اعضای شورای شهر است به موضوع انقلابی گیری اعضای شورا پرداخت و توضیح داد: انقلابیگری برای برخی از ماها پوشش است! این چه معنایی است که از انقلاب کرده ایم، انقلاب در مردم است این مردم بودند که در رابطه با استیضاح شهردار نظرات خودشان را در فضای مجازی مطرح کردند.
وی افزود: از اصول عدول نکرده ام، شخص انقلابی به یک معنی قابل پیشبینی است، شخصیت ژله ای و زیگزاگی را نمیتوان انقلابی تعریف کرد.
https://hamnava.ir/News/Code/9701652
0 دیدگاه تایید شده