گروه : اجتماعی

به گزارش همنوا، محمد امیدفر، روز شنبه در گفت و گویی با اشاره به نفوذ سامانه بارشی از روز سه شنبه به استان، افزود: فعالیت این سامانه موجب ابرناکی و وزش باد گاهی تا نسبتا شدید و بارش پراکنده باران و برف در برخی نواحی استان از جمله ارسباران، میانه، هریس و سراب می شود.
وی اظهار داشت: بر اساس بررسی آخرین اطلاعات و نقشههای هواشناسی جوی تا روز سه شنبه این هفته جوی نسبتا پایدار در استان برقرار بوده و دمای هوا به صورت نسبی افزایش می یابد.
مدیر گروه پیشبینی اداراه کل هواشناسی آذربایجانشرقی گفت: در چند روز گذشته نیز در تعدادی از شهرهای استان از جمله سراب، ورزقان، بستانآباد، چاراویماق، هشترود و هوراند باران و برف بارید.
امیدفر، ادامه داد: در ۲۴ ساعت گذشته جلفا با ۱۲ درجه سانتی گراد بالای صفر و چاراویماق با ۶ درجه زیر صفر به ترتیب گرمترین و سردترین شهرهای استان بودند.
وی یادآوری کرد: در همین مدت دمای تبریز در گرمترین زمان به هشت درجه بالای صفر و در سردترین زمان به صفر درجه سانتیگراد رسید و دمای فعلی آن نیز پنج درجه بالای صفر است که نسبت به روز گذشته در همین ساعت یک درجه افزایش یافته است.
https://hamnava.ir/News/Code/2140183
0 دیدگاه تایید شده