×

منوی اصلی

اخبار ویژه

امروز : سه شنبه 24 تیر 1404  .::.   برابر با : Tuesday 15 July 2025  .::.  اخبار منتشر شده : 27044 خبر
تبدیل خانه‌های قدیمی تبریز به کاربری گردشگری اولویت شهرداری است

کاظم دلفکار در بازدید از روند اجرای بهسازی و مرمت خانه های تاریخی منطقه ۸ شهرداری، افزود: منطقه ۸ شهرداری به دلیل موقعیت خاص خود در بخش فرهنگی و تاریخی تبریز، در نظر دارد خانه های تاریخی را با مشارکت مالکان و سرمایه گذاران بخش خصوصی مرمت و با کاربری های گردشگری مانند هتل، هتل بوتیک و رستوران سنتی مورد استفاده قرار دهد.

به گفته وی شهرداری منطقه ۸ فرهنگی تاریخی تبریز تلاش دارد با تهیه و تصویب سیاست های تشویقی، تسهیل کننده تبدیل خانه های تاریخی به کاربری های گردشگری باشد.

دلفکار ادامه داد: بر اساس اجرای سیاست‌های تشویقی سرمایه گذاری در حوزه گردشگری، عملیات مرمت و جداره سازی ساختمان قدیمی کوی مجتهدیلر از سال گذشته توسط مالک و با نظارت معاونت شهرسازی شهرداری منطقه آغاز و در حال اجراست.

وی اظهار کرد: به دلیل فعال بودن کارگاه مرمتی در این ساختمان تاریخی و به منظور تامین امنیت پروژه، به طور موقت از درب های فلزی در ورودی‌های خانه تاریخی استفاده شده است که بعد از اتمام عملیات مرمتی، درب های چوبی با معماری سنتی جایگزین می شود تا با هویت تاریخی این خانه همخوانی داشته باشد.

دلفکار با بیان اینکه کوچه مجتهدیلر یکی از قدیمی ترین کوچه های تبریز است، گفت: این کوچه در مجاورت بازار تاریخی تبریز واقع شده و در سال های قبل بسیاری از علمای اعلام تبریز و آذربایجان از جمله آیت الله قاضی طباطبایی در این کوچه ساکن بوده اند.

به گزارش هم‌نوا به نقل از ایرنا، تبریز به دلیل داشتن افزون بر ۴۰۰ خانه تاریخی و قدیمی به عنوان یکی از شهرهای مهم کشور در این زمینه مطرح است.

برچسب ها :

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.