×

منوی اصلی

اخبار ویژه

امروز : دوشنبه 26 شهریور 1403  .::.   برابر با : Monday 16 September 2024  .::.  اخبار منتشر شده : 25963 خبر
افزایش ۱۷ درصدی آمار فوتی تصادفات درون شهری آذربایجان‌شرقی

به گزارش همنوا، مطمئنا تصادفات و تبعات و تاثیر این حوادث بر زندگی یکایک افراد جامعه، چه دارای وسیله نقلیه باشند و چه نباشند قابل انگار نیست، چراکه هر حادثه‌ای که اتفاق می‌افتد علاوه‌بر تبعات جانی و مالی، اثرات دیگری نیز به مرور زمان بر حادثه دیدگان به دنبال خواهد داشت.

یونس منفرد، رئیس پلیس راهور آذربایجانشرقی طی مصاحبه‌ای با خبرنگار فارس در تبریز به تشریح وضعیت تصادفات درون شهری استان پرداخت و اظهار داشت: در ۸ ماهه گذشته از سال ۱۵۵ نفر در تصادفات درون شهر استان جان خود را از دست داده‌اند که ۶۳ درصد از کل این آمار مربوط به شهر تبریز است.

وی،  آمار سال گذشته را در این بخش و در همین مدت یاد شده در کل استان را ۱۳۳ نفر اعلام کرد.

منفرد، به آمار قابل توجه دیگری اشاره کرد و افزود: به‌نظر می‌رسد، باید زیر ذره‌بین توجه مسوولان و جامعه‌شناسان قرار گیرد و آن اینکه ۵۴ درصد فوتی‌ها کل استان در معابر شهری مربوط به عابرین پیاده می‌باشد و بعد از آن ۲۴ درصد شامل راکب و ترک‌نشین موتورهای، ۱۶ درصد فوتی‌ها نیز از میان رانندگان و ۶ درصد هم از میان سرنشین خودروهاست.

مصدوم شدن بیش از ۶ هزار نفر در حوادث رانندگی در شهرهای آذربایجان‌شرقی

این فرمانده نظامی در حوزه راهنمایی و رانندگی استان از مصدوم شدن ۶ هزار و ۱۲۱ نفر تا پایان سه ماهه سوم سال خبر داد و گفت: در ۹ ماهه گذشته امسال این تعداد در اثر تصادفات درون‌شهری استان متحمل جراحت‌های جسمی شده‌اند که این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال قبل از رشد ۳ درصدی برخوردار بوده است.

وی در عین حال کاهش ۱۷ درصدی تصادفات خسارتی را تاحدودی خبری مسرت‌بخش در حوزه کاریش عنوان کرد و یادآور شد: تصادف حتی اگر یک مورد هم باشد در مجموعه ناراحت‌کننده و آزاردهنده است.

منفرد با اشاره به اینکه علت اصلی تصادفات عدم توجه به جلو است، تاکید کرد: چه در حوادث فوتی و چه تصادفات جرحی علت عمده عدم توجه به جلو در کنار تخطی از سرعت مطمئنه می‌باشد که در حوادث رانندگی خسارتی باید عدم رعایت حق تقدم را نیز باید اضافه کرد.

رئیس پلیس راهور آذربایجان‌شرقی، در پاسخ به خبرنگار ما در بحث استفاده از تلفن همراه حین رانندگی و نقش آن در تصادفات متذکر شد: متاسفانه این تکنولوژی اگر در مکان و زمان مناسب خود مورد استفاده قرار گیرد، می تواند نه تنها کارآیی بلکه بسیار مفید واقعه شود اما در بحث رانندگی نه تنها مضر و مخرب می‌باشد بلکه زمینه‌ساز بسیاری از حوادث نیز می‌شود که با عدم استفاده از این وسیله در حین رانندگی می‌تواند از خیل عظیمی از تصادفات جلوگیری کرد و از شهروندان درخواست می‌شود برای حفظ سلامتی و حتی جان خود و دیگران حین رانندگی به هیچ عنوان از تلفن همراه استفاده نکنند.

 

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.