×

منوی اصلی

اخبار ویژه

امروز : سه شنبه 18 آذر 1404  .::.   برابر با : Tuesday 9 December 2025  .::.  اخبار منتشر شده : 27497 خبر
استقبال مردم تبریز از پیکر مطهر ۶ شهید گمنام دفاع مقدس

به گزارش همنوا، پیکر این شهدا به قرارگاه سپاه عاشورا انتقال یافت و بر دوش همرزمانشان تشییع شد.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان آذربایجان شرقی گفت: این پیکرهای مطهر مربوط به شهدای تفحص شده شرق دجله و عملیات بدر و تک های مختلف دشمن در منطقه شرهانی است.

امیر دریادار رضا عباسی اعلام کرد: ششم دی ماه همزمان با سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا( سلام الله علیها) در سراسر کشور پیکر ۳۰۰ شهید تشییع می‌شود که در استان آذربایجان شرقی چهار شهید در تبریز شامل محدوده استانداری، پارک مفاخر، پالایشگاه نفت و شرکت تراکتورسازی، یک شهید در شهرستان ملکان و یک شهید در شهرستان ورزقان به خاک سپرده خواهد شد.

آذربایجان شرقی نزدیک به ۱۰ هزار شهید تقدیم نظام و انقلاب کرده است.

هفته گذشته پیکر ۵۷ شهید گمنام از مرز مهران وارد کشور شد و قرار است در سالروز شهادت حضرت فاطمه (س) به صورت همزمان در کشور تشییع و تدفین شود.

 

برچسب ها : , ,

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.