×

منوی اصلی

اخبار ویژه

امروز : جمعه 31 شهریور 1402  .::.   برابر با : Friday 22 September 2023  .::.  اخبار منتشر شده : 23822 خبر
آیین نکوداشت زنده‌یاد "مجید دلدوزی" در تبریز برگزار می‌شود

به گزارش همنوا، همزمان با نخستین سالگرد درگذشت طراح و هنرمند متعهد و انقلابی زنده یاد استاد مجید دلدوزی، آیین نکوداشتی با حضور مسئولین فرهنگی و جمعی از اهالی فرهنگ و هنر استان در تالار حاقانی خانه فرهنگ تبریز برگزار می‌شود.

این آیین روز شنبه بیست و یکم اسفندماه جاری ساعت 16 برگزار خواهد شد.

آیین یاد شده با همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، حوزه هنری آذربایجان‌شرقی، بسیج هنرمندان استان، دفتر جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی آذربایجان‌شرقی و بنیاد خاتم‌الاوصیا برگزار می‌گردد.

گفتنی است، مجید دلدوزی، متولد ۱۸ آبان ۱۳۳۴ در تبریز، نویسنده حوزه انقلاب بود و دو اثر در رابطه با تاریخ شفاهی هنرهای تجسّمی انقلاب اسلامی به چاپ رسانده بود. دلدوزی زندگی پرفراز و نشیبی داشت. از سال‌های سربازی در ارتش تا نهضت سوادآموزی تا سپاه و تا لبنان، همواره کار کرد و بی‌آنکه حتی رنگ دانشکده‌ هنر را ببیند، به‌عنوان یک گرافیست فعال و خلاق، بالید.

دلدوزی، سال ۱۳۶۳ زمانی که حزب الله لبنان به تازگی راه اندازی شده بود، به لبنان رفت و در آنجا نیز کارهای هنری و تبلیغی فراوانی انجام داد که مهمترین آنها، طراحی آرم حزب الله بود. از فعالیتهای وی برپایی نمایشگاه پوستر قیام قاسم ویژه شهادت حاج قاسم سلیمانی و آخرین فعالیت هنری وی نیز نمایشگاه قیام اربعین بود که در وب سایت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی به نمایش گذاشته شد.

کتاب «ساده رنگ» و کتاب «انقلاب رنگ‌ها؛ خاطرات شفاهی علیرضا خالقی» از آثار مطرح این نویسنده تبریزی به شمار می‌رود.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.