×

منوی اصلی

اخبار ویژه

امروز : پنجشنبه 9 آذر 1402  .::.   برابر با : Thursday 30 November 2023  .::.  اخبار منتشر شده : 24852 خبر
آموزش رسمی هنر، مسیری است که هنرمندان آینده ما باید از این مسیر بگذرند

به گزارش همنوا، سیدقاسم ناظمی، در مراسم اجرای ارکستر پایان سال تحصیلی هنرستان‌های اقبال آذر و کوثر تبریز، افزود: آموزش رسمی هنر، مسیری است که هنرمندان آینده ما باید از این مسیر بگذرند و بدون توجه به آموزش رسمی هنر، امر ذوقی و شخصی نمی‌تواند در فضای حرفه‌ای جوابگوی همه قشرها باشد.

وی با تاکید بر ضرورت حمایت از آموزش و توسعه فضاهای آموزشی، اظهار داشت: در این راستا باید فضاهای جدیدی را به آموزش هنر اختصاص داد و در سفر اخیر وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به آذربایجان‌شرقی، مجوز تأسیس هنرستان در برخی شهرستان‌های استان صادر شد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌شرقی گفت: در حوزه موسیقی در سطح استان از جمله شهرستان میانه، اتفاقات خوبی افتاده و امید است با تأسیس هنرستان فضای آموزشی متحول و فرصت‌های برابری برای همه هنرمندان ایجاد شود.

ناظمی، ادامه داد: در طول ایام همه گیری کرونا که محدودیت‌هایی ایجاد شده بود، از امر مهم آموزش غافل نشدیم و از فرصت ایجاد شده برای تجهیز هنرستان‌ها استفاده و تقویت زیرساخت‌ها در اولویت در این حوزه قرار گرفت.

وی حضور اساتید برجسته و هنرمندان شاخص در هنرستان‌ها را مغتنم دانست و یادآوری کرد: این اساتید زحمات زیادی را متحمل می‌شوند تا هنرجویان ما قدم‌های محکم‌تری در راستای تعالی هنر بردارند و امید است چراغ هنرستان‌ها روشن بماند.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.