گروه : فرهنگی
"سیدقاسم ناظمی" در این آیین اظهار داشت: فعالیتهای فرهنگی و هنری زمانی میتواند به جایگاه و مفهوم اصلی خود دست یابد که هنرمندانی شایسته با پشتوانه علمی و هنری غنی تربیت شوند و هنرستانها بهترین مکان برای تربیت نسلی هنرمند و فرهیخته محسوب میشوند.
وی نقش اساتید هنرستانها در دستیابی به اهداف تربیتی هنرجویان را مهم ارزیابی کرد و گفت: اساتید فرهیختهی هنرستانها با آموزشهای تخصصی و همچنین تربیت هنرمندان متعهد، در کنار تولید آثار هنری، نقشی اثرگذار در بالندگی هنر استان ایفا میکنند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، با اشاره به اینکه اگر در دوره های قدیمی هنر سینه به سینه و به شیوه استاد شاگردی انتقال مییافت، امروز باید با ساختارهای جدید نسبت به تربیت هنرمندان شایسته اقدام شود، گفت: هنرستان ها باید در تربیت نسل جدید از هنرمندان توانمند با تکنولوژی نوین و با تکیه بر هنرهای سنتی اهتمام داشته باشند تا در آینده نیز مفتخر به حضور اساتیدی نامآور باشیم.
وی هنرجویان هنرستانها را آیندهسازان عرصهی فرهنگ و هنر برشمرد و تاکید کرد: اگر ما میخواهیم روح و روان جامعه در زیر سایه درخت تناور فرهنگ و هنر بیاساید میبایست این درخت را قدر بدانیم و پرورش دهیم و این امر در سایه تربیت نسلی هنرمند و به واقع اهل فرهنگ امکان پذیر است.
ناظمی بر لزوم ترسیم نقشه راهی جامع و کامل در توسعهی فعالیت هنرستانها تاکید کرد تا در عین تربیت نسلی فرهیخته، آیندگان نیز از این نقشه راه بهره گیرند.
وی همچنین بر لزوم مهارتافزایی و کیفیت بخشی به فعالیت هنرستانها و ارتقای محتوا و همچنین توجه بر تربیت در کنار تعلیم در این فضاهای فرهنگی و هنری تاکید کرد.
در این آیین از اساتید هنرستانهای هنرهای زیبای کوثر، میرک و اقبال آذر تجلیل شد.
https://hamnava.ir/News/Code/9631377
0 دیدگاه تایید شده