×

منوی اصلی

اخبار ویژه

امروز : پنجشنبه 1 آذر 1403  .::.   برابر با : Thursday 21 November 2024  .::.  اخبار منتشر شده : 26250 خبر
به دلیل عدم حمایت مسئولین اگر به روز اول برگردم قایقرانی را انتخاب نمیکنم

کوثر زینی زاده در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری هم نوا گفت:۱۱ سال سابقه عضویت در تیم شنا ،۷ سال در تیم قایقرانی و ۲ سال مستمر مربی تیم قایقرانی استان آذربایجان شرقی بوده و چندین دوره، سکوهای مختلف قهرمانی کشور را از آن خود کرده است.

وی متولد سال  ۷۹ شهر تبریز ، از سال ۹۵ الی ۹۷ عضو تیم ملی ایران بوده و مدال نقره و برنز مسابقات بین المللی را نیز به افتخارات خود اضافه نموده و در حال حاضر از جوان‌ترین مربیان استان آذربایجان شرقی می باشد که با رده های پایه تمرینات منظمی را شروع کرده است.

کوثر زینی زاده در‌ بحث استعداد یابی این رشته مهیج بیان کرد: زمانی که صحبت از ورزش،قهرمانی و موفقیت می‌شود، بی شک اولین مسئله ای که به ذهن همه ما می‌رسد تلاش، تمرین و پشتکار بسیار زیاد همراه با مداومت است.اما مسئله ای که می‌تواند بسیار در موفقیت ما تاثیرگذار باشد، بحث کشف استعداد افراد قبل از شروع ورزش است. چنانچه اگر در یک رشته ورزشی استعداد داشته باشید و آن را دنبال کنید، مسلماً احتمال موفقیت تان در آن رشته نسبت به ورزش هایی که در آن استعداد ندارید بسیار بیشتر خواهد بود.با توجه به اینکه در جامعه روز دنیا استعدادیابی افراد در زمینه ی رشته های ورزشی امری مهم و ضروری است، متاسفانه تا به امروز هیچ برنامه ای بر اساس شرایط بدنی، تندرستی، فیزیولوژیکی و ورزشی که شاخص های مشخصی داشته باشد توسط هیات قایقرانی ارائه و عملی نشده و افراد معمولا توسط دوست ، آشنا و کسانی که ما را میشناسند به ورزش قایقرانی روی می آورند و اگر زمانی برنامه ریزی دقیقی برای کشف استعداد ها با فراخوان از آحاد قشر جوان جامعه صورت گیرد سالیان سال میتوانیم در صدر قایقرانی ایران بدرخشیم.

زینی زاده با اشاره به پرمدال بودن این رشته افزود: در رشته (اسپرینت)قایقرانی ۱۲ مدال،(اسلالوم)۲ مدال، (روئینگ)۱۴ مدال و (قایقرانی بادبانی)۱۰ مدال در المپیک توزیع می‌شود که این امر سبب توجه ویژه فدراسیون قایقرانی کشورهای مختلف دنیا به این ورزش شده است،لازم به توضیح است با توجه به ضرورت اهمیت به رشته‌های پرمدال در سطح جامعه، در مسابقات المپیک آسیایی و یا جهانی یک تیم فوتبال شامل حدود ۳۵ نفر کادر و بازیکن خواهد بود و تلاش خواهند کرد تا تنها یک مدال کسب کنند در حالی که در رشته قایقرانی یک ورزشکار می‌تواند در چند رشته شرکت کرده و صاحب مدال شود که ارزش این مدال ها در جدول توزیع مدال نیز برابر میباشد.
ایشان با مقایسه هزینه های رشته قایقرانی و فوتبال چنین توضیح داد:  یک ورزشکار فوتبال سالانه یک دست لباس، کفش و توپ تهیه می‌کند که شاید حدود ۷۰۰ هزار تومان تا یک میلیون تومان هزینه دارد و همه این امکانات با توجه به مصرفی بودن بعد از مدتی نیازمند خرید مجدد هستند، اما ورزشکار قایقرانی نیازمند خرید یک پارو و در سطح حرفه‌ای نیازمند خرید یک قایق است که سال‌ها از آن استفاده کرده و هیچ مشکلی برای آن پیش نخواهد آمد.پس بحث پرهزینه بودن رشته‌های قایقرانی مربوط به عدم اطلاع‌رسانی دقیق در این رشته میباشد که همین مساله سبب ایجاد باور غلط پرهزینه بودن این ورزش در اذهان مردم شده است.

مربی جوان ادامه داد: در استان نفرات با استعداد زیادی داشتیم که به خاطر عدم حمایت و پیگیری های لازم توسط متولیان و مسئولین امر از تیم ملی خط خوردند و بنده خودم هم جزو همین نفرات هستم.معمولا هزینه های ایاب و ذهاب توسط ورزشکاران بصورت شخصی و بعضا هیات قایقرانی استان پرداخت مینماید. 
متاسفانه بازیکنان با تمرینات سخت و طاقت فرسا با کمترین امکانات موجود هیچ قرارداد باشگاهی یا لیگ برای تامین حداقل هزینه های خود را ندارند و شرایط به قدری سخت شده که اگر دوباره به روز اول برگردم هیچ وقت قایقرانی را برای ورزش حرفه ای انتخاب نمیکنم.
تنها محل تمرین موجود استان پارک ائل گلی و در انظار عمومی می باشد در صورتی که همین پارک هم برای مسافت طولانی قابل تمرین و استفاده نیست و قول هایی که برای استفاده قهرمانان از سد امند داده بودند نیز فعلا عملی نشده است.
در آخر تقاضا دارم مدیران،مسئولین و کسانی که میتوانند برای قایقرانی امکانات و اسپانسر فراهم کنند قدم پیش گذاشته و این رشته پر مدال افتخار آفرین را در مسیر موفقیت و پیروزی همراهی کنند.

برچسب ها :

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.