به گزارش همنوا، علیرضا زبردست امروز در جلسه شورای اسلامی شهر تبریز اظهار داشت: برای رسیدن به نقطه استاندارد 37 ایستگاه دیگر مورد نیاز بوده و به عبارتی تنها 60 درصد از این استاندارد رعایت شده است.
زبردست افزود: در مورد تجهیز ایستگاهها، خودروهای ما فرسوده هستند. تانکرها از دهه 60 باقی مانده و دیگر خودروها نیز قدیمی بوده که رنگ کرده و استفاده میکنیم.
او با بیان اینکه آتش نشانی تبریز تنها 4 نردبان عملیاتی دارد، گفت: باید چندین دستگاه پیشرو، تانکر و نردبان خریداری کنیم. نردبان تولید داخل نداریم و مجبور به تعمیر نردبان هستیم.
مدیرعامل سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری تبریز از کمبود تجهیزات فردی برای آتش نشانان نیز خبر داد و افزود: یک کاپشن و شلوار 35 میلیون و کلاه 12 میلیون تومان و یک جفت دستکش 4/5 و چکمهها 6 میلیون و مقنعه 2میلیون در بازار ایران قیمت دارند. کشور ما چند سال است در تحریم بوده و مجبور هستیم خریدهای خود را از طریق دلالان بگیریم که آن هم قیمت بالایی دارد.
زبردست ادامه داد: اقداماتی برای خرید تجهیزات فردی انجام داده ایم ولی تولیدات داخلی از استاندارد لازم برخوردار نیست مقابل حریق ایمن نیستند و برای مثال آتشنشان ما با این لباس ها کمرش سوخته بود.
او در بخش دیگری از سخنان خود گفت: استاندارد جهانی برای رسیدن به محل حادثه 3 تا 5دقیقه است، ما در چهار و نیم دقیقه حصور داریم.
49 درصد عملیاتهای سازمان آتشنشانی و امداد و نجات مربوط به آسانسور است
مدیرعامل سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری تبریز با اشاره به آمار حوادث 6 ماهه نخست امسال گفت: شاهد هزارو 13 مورد حریق و هزارو 88 مورد حادثه بوده ایم و همچنین 539 مورد عملیات امداد آسانسور داشته ایم. همچنین 49 درصد عملیاتهای سازمان آتشنشانی و امداد و نجات مربوط به آسانسور است.
زبردست در خصوص آتش سوزی های بازار تبریز اظهار داشت: موضوع بازار تبریز خیلی مهم است و پرداختی به آن صورت نمیگیرد. از سال 98 همه فکر میکنند در بازار حریق وجود ندارد، ولی برعکس در بازار تبریز حریق زیاد است ولی ما کنترل کردیم که خبر آن شنیده نشد.
https://hamnava.ir/News/Code/2321102
0 دیدگاه تایید شده