مرتضی محمدزاده با اشاره به اینکه 3521 شعبه اخذ رای در استان داریم، اظهار داشت: بیش از 60 هزار مجری، انتخابات را اجرا خواهند کرد.
وی با بیان اینکه انتخابات شورای شهر تبریز، به صورت تمام الکترونیکی برگزار خواهد شد، افزود: در تبریز 2800 صندوق رای الکترونیک پیشبینی شده است که برای هر شعبه 4 صندوق رای الکترونیک در نظر گرفته شده است.
دبیر ستاد انتخابات آذربایجان شرقی، تمهیدات اتخاذ شده برای اخذ رای از بیماران کرونایی را مورد اشاره قرار داد و گفت: برای بیماران کرونایی در هر شهر، یک تا سه شعبه در نظر گرفتیم و این شعب در بیمارستانها مستقر خواهند بود.
وی طراحی و چینش شعبات را یادآور شد و گفت: شعب و صندوق ها در صورت امکان، در فضای روباز خواهد بود و یا تهویه مناسب داشته باشند.
وی بیمارستان های شعبه اخذ رای تبریز برای بیماران کرونایی را برشمرد و ادامه داد: شعبه شماره1 ثابت در بیمارستان امام رضا (ع)؛ شعبه شماره2 سیار در بیمارستان های بهبود، نورنجات و امام علی (ع) ارتش؛ شعبه شماره3 سیار در بیمارستان های شفا، امیرالمومنین (ع)، شهید محلاتی و الزهرا (س)؛ شعبه شماره4 سیار در بیمارستان های شهدا، رازی، امام سجاد (ع)، شهریار و 29 بهمن؛ شعبه شماره5 سیار در بیمارستان علوی و عالی نسب و شعبه شماره6 سیار در بیمارستان های شهید مدنی، شهید قاضی و ولیعصر (عج) مستقر خواهد بود.
محمدزاده، در پاسخ به سوالی در مورد زمان اعلام نتایج انتخابات در استان، ابراز داشت: در کل کشور، به ترتیب صندوق آرای ریاست جمهوری، میاندوره ای مجلس خبرگان، میاندوره ای مجلس شورای اسلامی و سپس شوراهای شهر شمارش خواهد شد. به نظرم انتخابات ریاست جمهوری، به جز در تبریز قبل از ظهر شمارش آنها اتمام شود.
وی ادامه داد: انتخابات شوراها که تمام الکترونیکی است، پس از امضای صورت جلسه، قابل مشاهده است و فرمانداران و بخشداران هر موقع شمارش به اتمام رسید، اعلام می کنند و احتمالا اعلام نتایج شورا پس از اعلام نتایج انتخابات ریاست جمهوری است.
دبیر ستاد انتخابات آذربایجان شرقی، در ادامه با بیان اینکه نگرانی از مشارکت نداریم چراکه مردم، شرایط کشور را درک میکنند، تصریح کرد: مردم مثل دورههای گذشته حضور پرشوری خواهند داشت.
وی آمار واجدین شرایط استان را مورد اشاره قرار داد و گفت: بیش از 3 میلیون و 43 هزار نفر واجد شرایط داریم که 70 هزار نفر برای اولین بار میتوانند رای دهند، در تبریز هم 1 میلیون و 370 هزار واجد شرایط داریم که 15 هزار رای اولی داریم.
محمدزاده در پاسخ به سوالی در مورد انتخابات الکترونیک و نتایج قابل مشاهده آن، تصریح کرد: انتخابات تمام الکترونیکی به صورت آفلاین است و فقط دستگاه احراز هویت آنلاین است تا در هیچ جای کشور رای مجدد ندهد. نتایج صندوق به هیچ جایی متصل نیست و تا اتمام فرآیند انتخابات و تنظیم صورتجلسه نتایج مشخص نخواهد بود.
وی در مورد ضریب امنیت انتخابات الکترونیک در تبریز، خاطرنشان کرد: در این انتخابات از بستر شبکه ملی اطلاعات و ارتباطات استفاده می کنیم و در بستر اینترنت فعالیتی نداریم، ضمن اینکه انتخابات الکترونیک در دور قبل در شهرهای با 7 کرسی برگزار شده و ایرادات آن استخراج و رفع شده که این دومین تجربه انتخابات الکترونیکی کشور است.
https://hamnava.ir/News/Code/5502746
0 دیدگاه تایید شده