×

منوی اصلی

اخبار ویژه

امروز : پنجشنبه 1 آذر 1403  .::.   برابر با : Thursday 21 November 2024  .::.  اخبار منتشر شده : 26250 خبر
چرا باید عین باکو حرف بزنیم؟

به گزارش همنوا به نقل از فارس، اکبر رضایی، مدیرکل صدا و سیما آذربایجان‌شرقی امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: نجات فوتبال استان به احیای تیم ماشین‌سازی است و امید است خود کارخانه پا به میدان بگذارد و حس رقابت بین دو تیم برتر کشور و تربیت نیروهای بومی پیش روند. 
وی افزود: ما مشکلی با پخش ورزشی نداریم ولی باید خود باشگاه‌ها نیز طبق قوانین پا به میدان بگذارند و جلو بیایند. 
مدیرکل صدا و سیما استان بیان داشت: در تقسیم‌بندی رسانه‌ها، رسانه استانی یک رسانه عمومی است و صرفا به یک موضوع و مخاطب خاص اختصاص ندارد. 
رضایی با اشاره بر اینکه موضوعات و محتواها در رسانه‌ها نیز عمومی است و طبیعتا مخاطب در این شبکه‌ها کمتر خواهد شد، گفت: تنها برنامه مخصوص کودک نازبالالار است که این نیز طبق استاندار شبکه‌های استانی یک زمان معقولی دارد و بیش از این اگر به برنامه کودک اختصاص یابد از سایر ماموریت‌های خود عقب خواهیم افتاد. 
وی در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر ضعف طنز در شبکه استانی متذکر شد: این یک موضوع کلی در سراسر کشور است زیرا ما با محدودیت پخش و تولید محتوا داریم و مثل سایر کشورها نیستیم از این‌رو در میان به قلم قوی و طنز فاخر نیاز داریم. 
مدیرکل صدا و سیما تصریح کرد: ما نویسنده تربیت نمی‌کنیم بلکه بهره‌بردار هستیم، از این‌رو اگر نویسنده قوی با قلم قوی می‌شناسید به ما معرفی کنید. 
وی یادآور شد: باید حوزه نویسندگی در بخش طنز تقویت یابد که در این موضوع آموزش و پرورش و دانشگاه و فرهنگ و ارشاد اسلامی نقش پررنگی دارند.


روزهای سخت صدا و سیما در سانحه بالگرد شهدای خدمت
رضایی افزود: ما به ادبیات کمترین توجه را داریم در حالیکه وقتی کسی وارد رسانه و نویسندگی و موارد مشابه می‌شود باید ادبیات قوی داشته باشد یا ادبیات‌اش را قوی کند. 
وی به موضوع تلویزیون خصوصی اشاره کرد و گفت: بر اساس قانون اساسی پخش عمومی بر عهده رسانه ملی است ولی در تولید ما هیچ انحصاری نداریم. 
مدیرکل صدا و سیما استان بیان داشت: در سانحه بالگرد تا زمانی که مراجع اصلی دستور ویژه به ما نداده بودند ما حق پرداخت به موضوع را نداشتیم ولی دقیقا از بعد دستور با استقرار در محل و برگزاری برنامه ویژه و زیرنویس به رسالت خود عمل کردیم زیرا کانون اصلی اتفاق استان ما بود و باید هم از سایر همکاران که به استان آمده بودند میزبانی می‌کردیم و همچنین ریز به ریز اتفاقات را گزارش می‌دهیم.
 وی ابراز کرد: برنامه تشییع پیکر داشتیم که به نحو احسن و تنها به کمک شبکه استانی ارومیه پیش بردیم و طبق ارزیابی صورت گرفته از تهران ما در موضوع سانحه بالگرد در انتشار اخبار سنگ تمام گذاشتیم. 
رضایی با اشاره بر موضوع زبان در شبکه استانی گفت: اگر برنامه‌ای ادبی باشد باید از کلمات ادبی استفاده شود ولی اگر برنامه مختص مردم عموم است باید به زبان مردم و عموم صحبت کند. 
وی اضافه کرد: در خبر واژه  آتش سوزی را یانقین گفتند که بنده تذکر دادم که اصلا معنی آتش سوزی یانقین نیست؛ یا مثلا به شنبه و یکشنبه و غیره سوت گونی، سو گونی می‌گویند! ما در عموم کجا از این واژه‌ها استفاده می‌کنیم. 
رضایی اذعان داشت: چرا ما باید عین باکو حرف بزنیم در حالیکه خودمان زبان داریم و همان باکویی‌ها به ما نگاه می‌کنند.


از موضوع سگ‌‌های ولگرد و آدم ربایی تا موضوع قائم مقام صدا و سیما
وی اضافه کرد: در نیروی انسانی هم باید به آموزش، تربیت، حقوق و دریافتی، ابزار کاری، محیط کاری باید در نظر گرفته شود. 
مدیرکل صدا و سیما استان بیان داشت: کل پرسنل صدا و سیمای استان در همه قالب‌های رسمی و شرکتی و قراردادی  680 نفر بود که در حال حاضر به 570 نفر رسیده است. 
وی اضافه کرد: ما در تلاش هستیم تا با جذب سختگیرانه نیروی جوان را جایگزین بازنشستگان انجام دهیم. 
رضایی یادآور شد: آقای آل‌هاشم، قائم مقام صدا و سیما بازنشسته شده است و ما فقط به موضوع کار او در داخل سازمان کار داریم که به صراحت اعلام می‌کنیم فردی پاکدست بوده است و اگر قضاوت‌ها و شایعاتی پخش شده است به ما ربطی ندارد. 
وی با اشاره بر اینکه در خصوص سگ‌های ولگرد ما یکسری وظیفه داریم ولی اینکه خبر را پررنگ کنیم صلاح نیست زیرا امنیت مردم را مخدوش می‌کند، گفت: وظیفه ساماندهی و جمع‌آوری سگ‌ها بر اساس قانون بر عهده شهرداری است. 
رضایی خاطرنشان کرد: ما 500 ایستگاه تلویزیونی داریم که فقط چند مورد از آنها پرقدرت است. ما در حال حاضر در حوالی مرزها با مشکل پوشش روبرو هستیم و به خاطر تقویت سیگنال کشورهای همسایه آنتن آنها به راحتی در اختیار هموطنان مرزنشین قرار می‌گیرد از این‌رو برای تقویت سیگنال‌های شبکه‌های خود به یک هزار میلیارد تومان نیاز داریم. 
وی ادامه داد: تامین این  بخش از بودجه برای تقویت سیگنال‌های مرزنشین در بودجه استانی دیده شده است.
مدیرکل صدا و سیما استان در پاسخ به انتقاد یکی از خبرنگاران مبنی بر اینکه میزان سرقت و آدم ربایی در استان افزایش یافته است، گفت: نخیر افزایشی نداشتیم بلکه اعلام از سوی پلیس افزایش یافته است و ما هم به حالت گذری از این اخبار رد می‌شویم تا امنیت روانی استان برهم نریزد.
وی ابراز کرد: بنده خود علاقمند به تقویت موسیقی آذربایجان هستم و در این زمینه نیز تلاش زیادی کرده و حتی جلسات موسیقی صدا و سیما را خود اداره کرد و در حال حاضر 20 قطعه موسیقی تولید شده است. 
رضایی گفت: برای شهدای خدمت و انتخابات و غیره از تولیدات خود سازمان استفاده کرده و پخش کردیم. 
وی افزود: ما با مرکز تهران در خصوص افزایش تعداد قطعات تولیدی موسیقی تا 100 قطعه در سال متعهد شده‌ایم.
مدیرکل صدا و سیما با تاکید بر اینکه ما قوانینی داریم که باید از این منطق پیروی شود، گفت: ما با مس سونگون سر لجبازی نداریم بلکه باید آنها از قوانین پیروی کنند تا از اهرم علیه آنها استفاده نشود.

برچسب ها :

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.