گروه : اجتماعی
به گزارش همنوا، جلال شیری، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز صبح امروز در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: در رتبهبندی سال ۱۴۰۰-۱۳۹۹ که منتهی به آبان ماه سال ۱۴۰۰ می باشد، مجموعا تعداد ۱۱۰ دانشگاه از کشورمان توسط مؤسسه استنادی علوم و پایش علم و فناوری (ISC) مورد ارزیابی قرار گرفته است که در این رتبهبندی دانشگاه تبریز در جمع برترین این دانشگاهها قرار گرفته است.
وی در ادامه با بیان اینکه در این رتبه بندی، معیارهای کلی در ارزیابی و رتبهبندی دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی در ۶ حوزه آموزش ( با وزن ۳۰ درصد)، پژوهش (با وزن ۲۵ درصد)، فناوری و نوآوری ( با وزن ۲۰ درصد)، بین المللی سازی ( با وزن ۱۰ درصد)، اثرگذاری اقتصادی (با وزن ۱۰ درصد) و خدمات اجتماعی، زیر ساخت و تسهیلات ( با وزن ۵ درصد) بوده است، تصریح کرد: بر اساس این رتبهبندی دانشگاه تبریز در بین دانشگاههای جامع کشور رتبه هفتم و در میان دانشگاههای کشور ( جامع و صنعتی) رتبه یازدهم را کسب کرده است.
شیری افزود: جایگاه دانشگاه تبریز در میان ۱۰ دانشگاه جامع برتر بر اساس ۶ معیار ارزیابی نیز در بخش پژوهش رتبه ششم، آموزش رتبه دهم، بینالمللی سازی رتبه هشتم و در اثرگذاری اقتصادی جایگاه ششم را کسب کرده است.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز گفت: این دانشگاه در میان۱۰ دانشگاه جامع و صنعتی برتر (درهمکرد) بر اساس ۶ معیار ارزیابی شده نیز در بخش پژوهش رتبه نهم و در اثرگذاری اقتصادی رتبه دهم را بدست آورده است.
گزارش فارس حاکی است، دانشگاه تبریز در حال حاضر با داشتن ۲۰ دانشکده، ۸۰۰ نفر عضو هیات علمی، بیش از ۲۰ هزار نفر دانشجو و نیز به جهت همجواری با دانشگاههای بزرگ کشورهای منطقه، به عنوان بزرگترین مرکز علمی غرب و شمالغرب کشور، عهدهدار بخش بزرگی از مسئولیت تولید علم و فناوری و رقابت در عرصههای بینالمللی است.
https://hamnava.ir/News/Code/5007056
0 دیدگاه تایید شده