گروه : آرشیو
به گزارش همنوا به نقل از ایسنا امیرحسین بهداد اظهار کرد: از مردم درخواست میکنیم از خرید ذبح غیر بهداشتی و خیابانی خودداری کنند؛ چرا که اگر تقاضا نباشد قطعا شاهد چنین فروش غیرقانونی و غیربهداشتی گوشت در سطح شهر نخواهیم بود.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه تبریز شهر بزرگی است، با وجود همکاری و تلاشهای کارکنان دامپزشکی، ممکن است با برخی تخلفات مواجه نشوند به همین دلیل بهتر است مردم در حین مشاهدهی چنین مواردی در هرنقطهای از شهر بلافاصله آن را به اکیپها گزارش دهند.
وی بیان کرد: متاسفانه در برخی موارد که همکاران دامپزشکی برای برخورد بامتخلفان در مناطق مختلف تبریز ورود پیدا میکنند، اما افراد منطقه به ماموران ما اجازهی برخورد و حتی با گرفتن تلفن همراه اکیپهای دامپزشکی، اجازه برقراری تماس با ماموران نیروی انتظامی را نمیدهند.
بهداد یادآور شد: امکان بیماری در چنین فروشهای غیرقانونی بسیار زیاد است و مردم باید در صورت مشاهدهی چنین مواردی بلافاصله از طریق شماره تماس 1512 آن را به ماموران دامپزشکی اطلاع رسانی کنند.
مدیرکل دامپزشکی آذربایجان شرقی با بیان اینکه هیچ موردی از آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در استان گزارش نشده است، گفت: در حال حاضر مشکلی از لحاظ بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در استان وجود ندارد و وضعیت استان از سوی اکیپهای دامپزشکی رصد و پایش میشود.
وی اظهار کرد: خوشبختانه وضعیت فعلی استان از لحاظ کنترل بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان بسیار مطلوب ارزیابی میشود و هیچ مورد مشکوکی از بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در استان مشاهده نشده است.
وی با بیان اینکه آذربایجان شرقی یکی از مناطق مهم برای حضور پرندگان مهاجر است، افزود: باید حساسیت ویژهای نسبت به این موضوع داشته باشیم؛ چراکه استان در مسیر مهاجرت پرندگان مهاجر واقع شده و پرندگان مهاجر از کشورهای مختلف وارد استان میشوند ولی اکنون دارای شرایط مطلوبی در کنترل بیماری فوق حاد پرندگان هستیم.
بهداد یادآور شد: توصیه میکنیم تمامی مرغداریهای صنعتی اصول بهداشتی دامپزشکی و مواردی که به آنها تذکر میدهیم، رعایت کنند و در به حداقل رساندن ترددهای داخل مرغداری و جدی گرفتن بحث واکسیناسیون تلاش کنند، متاسفانه در حال حاضر در خصوص واکسیناسیون آنگونه که باید همکاری شود، همکاری نمیشود؛ در حالی که مرغداران با انجام عمل واکسیناسیون میتوانند از سرمایههای خود و طیور ملی صیانت کنند.
وی بیان کرد: جلوگیری از تردد بیرویهی مرغ در خارج از محل نگهداری، رعایت قرنطینه در مواجهه با طیور بیمار، ممانعت از ورود و خروج به محلنگهداری طیور بدون ضدعفونی، ممانعت از برخورد پرندگان وحشی با طیوری که نگهداری میکنند، ضدعفونی همه ابزارهایی که به مرغداری یا محل نگهداری طیور وارد میشود، گزارش سریع بیماری به اداره کل و .. از موارد مهمی است که در پیشگیری از شیوع بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان اهمیت دارد.
https://hamnava.ir/News/Code/25421
0 دیدگاه تایید شده