گروه : فرهنگی
به گزارش پایگاه خبری هم نوا؛ "سیدقاسم ناظمی" اظهار داشت: در جهتگیری فرهنگی کار کیفی مهمتر از کارهای کمی است، تولید انبوه برنامه به تنهایی نمیتواند راهگشا باشد بلکه، کار فرهنگی باید تاثیرگذار باشد.
وی افزود: وقتی برنامهای با محوریت فرهنگ و هنر در طول سالها برگزار میشود باید بررسی شود و میزان اثربخشی آن در تولید اثر یا تربیت و شناسایی هنرمند مشخص گردد.
ناظمی، مقوله تقویت و نعمیق و گسترش فرهنگ و هنر در شهرستانها را بسیار حائز اهمیت دانست و گفت: اگر در این راستا به شهرستانها کم توجهی شود، جریان فرهنگ و هنر دچار آسیب شده و دامنه این آسیب گسترش مییابد.
وی تصریح کرد: جریان فرهنگ و هنر شهرستانها باید جدی گرفته شود و در کنار حمایت و همراهی اداره کل، هر کدام از شهرستانها نیز باید اهتمام داشته و ظرفیتهای انسانی، فرهنگی، هنری و طبیعی خود را شناسایی و طرح مورد نظر خود را براساس توانمندی و ظرفیت خود تدوین کنند تا برنامههای منطبق بر توانمندی آن منطقه اجرا شود.
ناظمی، توجه به ظرفیتهای بالقوه فرهنگی در شهرستانها در کنار حمایت مسئولان و همکاری هنرمندان هر منطقه با بسترسازی جهت اجرا ، تولید و آموزش در رشتههای مختلف هنری را از رویکردهای این اداره کل عنوان کرد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گفت: رونق فرهنگی و هنری در گرو حضور اصحاب هنر و قلم و تعامل مستقیم آنان با مخاطبان عام و خاص و مطالبهگری آنان است .
وی بر با تاکید بر لزوم بهرهگیری از ظرفیتهای بخش خصوصی اظهار داشت: با جذاب و پرمحتواتر کردن برنامههای فرهنگی و هنری و بهرهگیری از پتانسیل بخش خصوصی میتوان با هزینهی کمتر بازخورد بیشتر و مطلوبتری در این نوع فعالیتها به دست آورد.
ناظمی همچنین بر لزوم داشتن پیوست شهرستانی برنامههای استانی تاکید کرد و گفت: به عنوان مثال در روز ملی شعر و ادب که برنامه متمرکزی در تبریز برگزار میشود در تمام شهرستانها نیز برنامه ویژهای برای گرامیداشت این روز اجرا شود و این امر در تمام برنامههای شاخص استانی مدنظران مدیران شهرستانها قرار گیرد.
در این نشست روسای ادارات شهرستان نیز علاوه بر ارائه گزارش ، به بیان نکاتی در ارتباط با ارائه بهتر خدمات به اهالی فرهنگ و هنر پرداختند.
https://hamnava.ir/News/Code/5827278
0 دیدگاه تایید شده