گروه : اجتماعی
به گزارش پایگاه خبری هم نوا، روز دوشنبه مورخه ۲۴ خرداد مراسمی از طرف جنبش مردمی اقدام در مسجد آیت الله شهیدی جهت پر شور برگزار کردن انتخابات ۱۴۰۰ برگزار گردید. در این مراسم که از مسؤولان هیئت نظارت بر انتخابات شورای شهر دعوت شده بود، سه تن از اعضای محترم هیئت نظارت شهرستان تبریز در خصوص رد صلاحیت ها و نیز گرفتن تأییدیه ی صلاحیت برخی از نامزدها از طریق تهران مطالبی را بیان نمودند که به صورت خلاصه بدین شرح می باشد:
۱- تعداد رد صلاحیت شدگان در شورای ششم نسبت به شورای پنجم ۲۰ درصد کاهش داشته اما چون در شورای ششم افراد شاخص و ذینفوذ رد صلاحیت شدند، به همین علت این موضوع بیشتر جلب توجه نمود.
۲- تقریباً ۴۸ نفر از طرف هیئت نظارت و حدود ۳۴ نفر از طرف هیئت اجرائی رد صلاحیت شده اند.
۳- تمامی افرادی که رد صلاحیت شدند، طبق قانون بوده و تماماً مستند و مستدل بوده و هیچ رد صلاحیت شده ای به صورت سلیقه ای و با تصمیم شخصی یا گروهی رد صلاحیت نشده است و تمامی ادله و مستندات قانونی در پرونده ی تمامی رد صلاحیت شدگان موجود می باشد.
۴- ما، اعضای هیئت نظارت، با خود عهد بستیم که پاسدار خون شهیدان باشیم و در این تکلیفی که بر عهده ی ما گذاشته شده است، خدا را در نظر گرفته و به وظیفه ی قانونی خود عمل کرده و در این راه کوچکترین مسامحه و معامله ای بر ضد منافع ملت انجام ندهیم و به توصیه و سفارش هیچ فرد و شخصیتی در هر جایگاهی گوش نداده و تنها به وظیفه ی خود عمل نماییم.
۵- ما به دقت کارها را پیگیری نموده و بدون کوچکترین حب و بغض و تنها با تکیه بر اسناد و مستندات قانونی افرادی را که صلاحیت نداشتند، رد نمودیم.
۶- پس از مشخص شدن رد صلاحیت ها، فشارها و سفارش ها و تلفن ها و پیام ها شروع شد و متأسفانه در این میان، نمایندگان تبریز وارد عمل شده و در راستای تأیید صلاحیت رد شدگان تلاش نمودند. ما از اول خود را برای چنین اوضاعی آماده کرده بودیم، اما این سطح از حمایت ها از طرف نمایندگان مجلس که خود را افرادی دیندار و انقلابی و ایثارگر معرفی می نمودند، غیر قابل باور بود.
۷- توهین، تحقیر، تطمیع و تهدید جانی خود و خانواده ی مجموعه ی تیم نظارتی، از جمله مسائلی بود که توسط رد صلاحیت شدگان، آدم ها و اطرافیانشان و نیز نمایندگان شهرمان در مجلس، با آنها روبرو شدیم.
۸- در جریان بررسی صلاحیت ها، فشارها بر ما از هر طرف زیاد بود. در خصوص پرونده ی رئیس شورای شهر سابق بیش از ۸۰ نفر از مسؤولان و مدیران و بزرگان شهر با ما تماس گرفتند. همچنین، در خصوص پرونده ی دیگری بیش از ۴۰ نفر با ما تماس گرفتند.
۹- برخی از رد صلاحیت شدگان علاوه بر داشتن چندین پرونده ی فساد مالی اعم از رشوه، رانت، کلاهبرداری، تبانی در معاملات، تضییع بیت المال و چندین موارد مالی دیگر، دارای فساد اداری و نیز پرونده ی فساد اخلاقی و همچنین حمل سلاح غیرمجاز بودند.
۱۰- اکثر نمایندگان تبریز پی گیر کارهای رد صلاحیت شدگان بودند و در راستای گرفتن صلاحیت آنها تلاش و کوشش می نمودند، البته با شدت و حدت متفاوت. تنها یک نماینده در این قضیه با آنها همراهی نمی کرد. ما در این زمینه با شورای عالی نظارت صحبت نمودیم و یکی از آنها به ما گفت که تمامی نمایندگان شما، به غیر از نماینده ی جوانتان، در این قضیه پیگیر کارهای رد صلاحیت شدگان بودند.
۱۱- کاندیداهای رد صلاحیت شده که برای تأیید صلاحیت شان در تهران به سر می بردند و در مجلس رفت و آمد داشتند، راه ها و مشخصات اتاق ها و طبقات کاری هیئت نظارت کلی را بهتر از ما می شناختند. بعضاً که با آنها روبرو میشدیم، اتاق و محل های مورد نظر را به ما راهنمایی می کردند!
۱۲- کاندیداهای رد صلاحیت شده و اطرافیان آنها از تمامی راه هایی که امکان داشت بر ما اثر بگذارند، استفاده میکردند تا مشکلشان حل و فصل شود.
۱۳- نمایندگان مجلس که می دیدند ما برای اینکه خاطیان و مفسدان به اهدافشان نرسند تلاش می نماییم، طوری به ما نگاه می کردند که انگار در حال انجام جرم هستیم. در صورتی که حق این بود که وکلای مردم در راه احقاق حقوق مردم و صیانت از بیت المال و آبروی نظام و کشور و پاسداری از عدالت و همچنین در راه مبارزه با فساد، سر از پا نشناسند، اما در این قضیه وضعیت برعکس بود.
۱۴- وقتی برخی مسؤولان و نمایندگان در خصوص علت رد صلاحیت برخی از کاندیداها از ما سؤال میکردند و ما به استناد اسناد پاسخ میدادیم، میگفتند اینها که مسائل عادی است و خیلی راحت از کنارشان می گذشتند و می گفتند که در شهرداری احتمال چنین مسائلی وجود دارد و در گذشته نیز چنین روالی بوده است. یعنی بر اساس مستندات رفتار نمی کردند و فقط سفارشی عملیات مینمودند.
۱۵- متأسفانه و هزاران افسوس که برخی نمایندگان مجلس اهل معامله بوده و منافع خود را بر مصالح عمومی و منافع مردم ترجیح میدهند و در زمینه ی رد صلاحیتها نشان دادند که در میدان عمل حاضرند برای منافع خود و خانواده و اطرافیان شان انقلاب و نظام را فدا نمایند.
۱۶- آدم با توجه به اینکه پرونده ی رد صلاحیت شدگان و اسناد مربوطه را دیده و بررسی نموده، وقتی با این افراد مواجه میشود، حتی حاضر نیست به چهره ی این افراد نگاه کند، چرا که برخی از اینها در جاهایی که بوده اند، نه به بیتالمال رحم کرده اند و نه به نوامیس مردم. افسوس که شرع و قانون این اجازه را به ما نمیدهد که جزئیات پرونده ی افراد را فاش سازیم و نام آنها را ببریم.
۱۷- خدا شاهد است برخی از این افرادی که از تهران تأییدیه گرفتند، به هیچ عنوان صلاحیت نمایندگی شورا را ندارند.
۱۸- کسی که ۱۱ مورد پرونده ی قضایی دارد و تنها برای ۲ موردش حکم برائت گرفته و بقیه در جریان است، آیا میشود به چنین فردی اعتماد کرد؟
۱۹- کسی که در ویلای شخصی اش پارتی حرام گرفته و زن و مرد به طور مختلط و با وضع ناخوشایند شئونات اسلامی را زیر پا گذاشته و مجلس شرب خمر برگزار کرده، آیا شایستگی نمایندگی شورای تبریز را دارد؟
۲۰- کسانی که در جریان شهرک خاوران فسادهای کلانی را مرتکب شده و باعث ثروت بادآورده برای عده ای و ضرر و زیان برای عده ی دیگری شده اند که بعداً احتمالاً مشکلات اساسی در این زمینه پیش خواهد آمد و هزینه روی دست نظام خواهد گذاشت، آیا مستعد عفو و گذشت هستند؟
۲۱- نمایندگان به ما پیام می دادند که ما شما را انتخاب کرده بودیم که به حرف ما گوش کنید، نه اینکه خودسر عمل نموده و زیر بار نروید!
۲۲- یکی از برادران نمایندگان مجلس با ما تماس گرفته که چرا به فلان خانم صلاحیت نداده اید؟ او برای اخوی ده هزار رأی جمع کرده است و باید تأیید صلاحیت شود. برخی از نزدیکان نمایندگان چنان جسارت پیدا کردند که با واژه ی «باید» با ما صحبت میکردند.
۲۳- ما به خون شهیدان قسم یاد کردیم که زیر بار نرویم و مباحث کلی مربوط به وضعیت صلاحیت ها را افشا کنیم و تصمیم گرفته بودیم که به طور دسته جمعی استعفا نماییم که برخی دلسوزان توصیه کردند که در اوضاع و احوال فعلی، استعفای شما ممکن است بر روند انتخابات اثر منفی بگذارد و چون صلاح نظام در این نبود، لذا به فعالیت خود ادامه دادیم.
۲۴- از کل پروندههای استان ۳۲۰ پرونده صلاحیت نداشتند، اما متأسفانه بیش از ۹۵ درصد از این پرونده ها تأیید شدند.
۲۵- تبریز مظلوم شد و در انتخابات شورای شهر، تبریز را زیر پا گذاشتند. کسانی بر صورت تبریز خراش زدند که ادعا می کردند نماینده ی اصیل مردم تبریز هستند، اما در واقع، نماینده ی زر و زور و تزویر بودند و به امانت مردم خیانت کردند.
۲۶- اگر یکی از اعضای شورای شهر خلافی مرتکب شود، هزینه ی آن را نظام می پردازد نه خود فرد و مردم به نظام بدبین میشوند. کسانی که باعث و بانی آن شدند، در پیشگاه خدا جواب خواهند داد.
۲۷- برخی از این افراد از شهدا استفاده ی ابزاری می نمایند و عکس خود را با مدافعان حرم و سردار سلیمانی به عنوان سند انقلابی و ولایی بودن خود می شمارند، اما عکس با بزرگان نشانه ی تبعیت و همسویی با افکار آنها نمی باشد.
۲۸- نظارت کلی استان برعهده ی سه تن از نمایندگان مجلس در حوزه های انتخابیه ی شبستر، کلیبر و ملکان بود که متأسفانه نتوانستند به وظیفه ی خطیر خویش به درستی عمل نمایند و آقای موسوی هم که چند روز پیش استعفا نمود، بهتر بود که قبلاً این کار را میکرد، چرا که ایشان در تمامی تصمیمات دخیل بودند و یکی از این حضرات در خصوص پرونده ی برادرش بسیار تلاش نمود. ان شاءالله که در پیشگاه خدا بتواند پاسخگوی خون شهیدان باشد.
۲۹- تأسف ما از نمایندگانی است که با رأی مردم رفتند تا از ارزش ها حراست نمایند، اما متأسفانه عکس آن را عمل نمودند.
https://hamnava.ir/News/Code/3438098
0 دیدگاه تایید شده