گروه : اجتماعی
نادر صفارزاده در گفتوگو با خبرنگاران با بیان اینکه بحث مازوت سوزی در این نیروگاه از گذشته مورد بحث بوده است، ادامه داد: ما از تمامی استانداران آذربایجان شرقی بارها درخواست کردهایم تا نیروگاه حرارتی تبریز بعد از ۵۰ سال توسعه یابد.
وی با اشاره به اینکه عدم توسعهی نیروگاه جدید در تبریز مسائل و چالشهای بسیاری به دنبال دارد، افزود: سالانه بیش از هشت میلیون متر مکعب آب در این نیروگاه برای خنک سازی سیستمهای آن تبخیر میشود و سالانه چهار میلیون مگاوات برق در این نیروگاه تولید میشود، درحالی که ظرفیت اسمی آن ۸۰۰ مگاوات است، راندمان این نیروگاه ۳۵ درصد است، در حالیکه راندمان نیروگاههای جدید حدود ۵۶ مگاوات است.
صفارزاده عنوان کرد: اگر نیروگاه جدید احداث شود، ۹۵ درصد آب تبخیر شده آن صرفهجویی میشود که میتوان از آن در بخشهای صنایعی دیگر استان استفاده کرد.
وی تاکید کرد: بنابراین اگر سیستم تولیدی تغییر یافته و آب کمتری مصرف شده و از مازوت با کیفیتتری استفاده شود، از سختی کارکنان ما کم شده و آب ذخیره شده در بخشهای صحیحتری مصرف میشود.
نماینده مالک نیروگاه حرارتی تبریز با بیان اینکه گوگرد زدایی باید توسط پالایشگاه انجام گیرد، گفت: اینکار وظیفه نیروگاه نیست.
وی اظهار کرد: آلودگی حاصل از مازوتسوزی در این نیروگاه به مرکز شهر تبریز نمیرسد، اما این آلودگی بر مناطق اطراف نیروگاه تاثیر میگذارد.
وی با اشاره به اینکه گوگرد مازوتی که درکشور استفاده میشود از گوگرد موجود در مازوتهایی که در کشورهای خارجی استفاده میشود بیشتر است، عنوان کرد: از این رو از ما درخواست کردند تا پالایشگاه گوگردزدایی را نیز وارد عملیات تولیدی خود کنیم، ما پالایشگاه میخواهیم تا سوخت مازوت استاندارد تحویل نیروگاه ما دهد.
وی بیان کرد: امروز حتی گازوئیل نیز در آلودگی هوا نقش دارد در حالیکه نقش مازوت در آلودگی هوا بیشتر است.
https://hamnava.ir/News/Code/2204169
0 دیدگاه تایید شده