گروه : آرشیو
به گزارش همنوا مرتضی آبدار در افتتاح نمایشگاه عملکرد مرمت ۱۳۹۷ استان، اظهار کرد: در راستای حفظ و صیانت از اماکن و محوطههای تاریخی و تامین زیرساختهای گردشگری، پروژههای مرمتی و تامین زیرساختهای گردشگری توسط اداره کل همواره مورد توجه و تاکید قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه از میان ۱۶۳ پروژه مرمتی، احیا و زیرساختهای گردشگری تعریف شده تا پایان سال مالی ۹۷ در استان، بالغ بر ۱۰۰ کارگاه فعال هستند، افزود: از میان این تعداد ۳۰ پروژه به تبریز و ۷۰ پروژه به شهرستان ها اختصاص دارد که شامل مرمت، احیا، بهسازی، پروژه های مطالعاتی و اجرای زیرساخت های گردشگری تبریز و تمامی شهرستان های استان است و از این حیث سال ۹۸ جزو پرکارترین سالهای فعالیت پروژه های میراث فرهنگی استان به شمار میآید.
مدیرکل میراث فرهنگی استان با بیان اینکه در حال حاضر تمامی پروژه های بخش میراث فرهنگی و گردشگری سطح استان در حال اجرا هستند، گفت: با در نظر گرفتن ظرفیتها و توانمندیهای شهرستان ها پروژههای مختلف سرمایهگذاری گردشگری از جمله احداث کمپ ها و مراکز اطلاع رسانی گردشگری، راه دسترسی، ایجاد پیاده راه، ایجاد سرویس های بهداشتی، آبرسانی و نیرو رسانی و ... تعریف و نیز مرمت حمامها، خانهها، جدارهها، موزه، برج مقبرهها، پلها، قلعهها و کاروانسراهای تاریخی و ... در حال انجام است که با اتمام آنها شاهد افزایش رضایتمندی گردشگران خواهیم بود.
وی از اتمام ۲۲ پروژه مرمت و زیرساخت گردشگری تا پایان سال ۹۸ خبر داد و گفت: با توجه به فعالیت مستمر پروژه های مذکور، ۲۲ پروژه در مراحل تکمیلی به سر می برند که تا پایان سال جاری به طور کامل از لیست پروژه های اجرایی خارج و جهت تعیین کاربری معرفی خواهند شد، از جمله این پروژه ها می توان به «پل پنج چشمه، کبوترخانه دده خان، مسجد کبود و مسجد زرگران بناب»، «امام زاده کلیبر»، « مجتمع بین راهی عجب شیر» «مسجد کریم خان و خانه سلطان قرائی تبریز» و «مجتمع رفاهی هوراند » اشاره کرد.
https://hamnava.ir/News/Code/24512
0 دیدگاه تایید شده