×

منوی اصلی

اخبار ویژه

امروز : دوشنبه 19 شهریور 1403  .::.   برابر با : Monday 9 September 2024  .::.  اخبار منتشر شده : 25942 خبر
آب به روستاهای غیزانیه رسید / حجم انتقال آب ۲.۵ برابر شد

تسنیم به نقل از روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب خوزستان نوشت: صادق حقیقی پور با اشاره به سرریزشدن آب از مخزن صفیره پس از اجرای این پروژه بیان کرد: با اتمام گام نخست این پروژه، شرکت آب و فاضلاب توانایی انتقال حداقل 9 هزار و حداکثر 17 هزار مترمکعب آب در شبانه‌روز از تاسیسات شیبان به ایستگاه پمپاژ صفیره را خواهد داشت.

 

وی با بیان اینکه حجم انتقال آب به غیزانیه، 2.5 برابر شده است افزود: تا پیش از اتمام فاز نخست، به دلیل فرسوده بودن خط انتقال از 9 هزار مترمکعب آب تولیدی در تصفیه خانه، کمتر از سه هزار مترمکعب آب به ایستگاه پمپاژ صفیره می‌رسید.

 

حقیقی‌پور ادامه داد: این امر باعث می‌شد که تنها یک عدد از پمپ‌های موجود در آن ایستگاه به مدت 10 ساعت در شبانه روز آب را به سمت غیزانیه پمپاژ کند و پس از آن سطح آب در مخزن صفیره به حداقل می رسید از این رو ناگزیر به توقف پمپاژ آب می‌شدیم.

 

وی افزود: با توسعه و بازسازی تصفیه خانه شیبان و اجرای 24 کیلومتر خط انتقال جدید و همچنین توسعه و بازسازی ایستگاه پمپاژ صفیره در گام جدید ، دیگر کمبود آب نخواهیم داشت و پمپ صفیره می‌تواند به طور 24 ساعته در مدار باشد.

 

رئیس هیئت مدیره شرکت آبفا خوزستان، با اشاره به اینکه امکان افزایش تعداد پمپ‌های ایستگاه صفیره وجود دارد گفت: با اجرای گام دوم که عبارت است از 28 کیلومتر خط انتقال آب بین صفیره تا نزهه، می‌توانیم تا 17 هزار مترمکعب در شبانه روز به غیزانیه انتقال دهیم.

 

وی ادامه داد: جمعیت بخش غیزانیه 27 هزار نفر  است که 19 هزار نفر در دهستان غیزانیه و حدود هشت هزار نفر در دهستان مشرحات ساکن هستند.

 

حقیقی پور بیان کرد: نیاز روستاهای غیزانیه طبق استاندارد کمتر از سه هزار مترمکعب آب در شبانه روز و نیاز دهستان مشرحات هم حدود یکهزار و 500 متر مکعب در شبانه روز است.

 

وی توضیح داد:  پروژه آبرسانی به هشت روستای فاقد آب دهستان مشرحات با حدود پنج هزار نفر جمعیت با اجرای 43 کیلومتر خطوط انتقال و شبکه توزیع و اعتبار مالی 300 میلیارد ریال نیز به اتمام رسید. مجموع اعتبار این 2 پروژه 750 میلیارد ریال است.

 

بخش غیزانیه در شرق اهواز پیش از این 96 روستا داشت که بعضی از آنها خالی از سکنه شده و اکنون تعداد آنها به حدود 80 روستا با حدود 30هزار نفر جمعیت رسیده است.

 

 

برچسب ها :

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.