×

منوی اصلی

اخبار ویژه

امروز : جمعه 25 آبان 1403  .::.   برابر با : Friday 15 November 2024  .::.  اخبار منتشر شده : 26221 خبر
منادی: حقوق اساتید دانشگاه آزاد کم است

به گزارش همنوا به نقل ایرنا، علیرضا منادی در چهل و دومین سالروز تشکیل دانشگاه آزاد اسلامی با بیان این‌که ایران، بانی آموزش عالی در جهان است، اظهار کرد: بر اساس اسناد پیدا شده، یکهزار و ۷۵۷ سال پیش دانشگاه جندی شاپور به عنوان نخستین دانشگاه دنیا در ایران شکل گرفته است و ۷۰۰ سال پیش نیز دانشگاه ربع رشیدی در تبریز با ۶ هزار دانشجوی غیربومی و هشت زبان فعالیت کرده است.

وی تاکید کرد: خطه آذربایجان همواره در مسیر علم و دانش بوده و مردان بزرگ علمی را تقدیم ایران و جهان کرده است.

وی ادامه داد: دانشگاه آزاد اسلامی یکی از بخش‌های مهم زنجیره تامین آموزش کشور است و بالای ۴۰ درصد آموزش عالی کشور را شامل می‌شود و چه افتخاری بالاتر از این‌که نخستین کسانی که این دانشگاه را تاسیس کرده‌اند، از تبریز بوده‌اند.

منادی با تاکید بر لزوم تقویت علم، گفت: مردم تبریز، سال‌های سال در عرصه علم فعال است و نخستین مدرسه در این شهر احداث شده است.

وی با اشاره به اجرای طرح رتبه بندی معلمان و قانون جهش تولید دانش بنیان در دوره ریاست کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد:

قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد نیز اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز نزدیک به هفت میلیون فارغ التحصیل دارد که در این فرایند، اساتید نخبه‌ای نیز پرورش یافته‌اند و یکی از دستاوردهای مهم دانشگاه آزاد نیز همین اساتید است.

علی سروری‌مجد افزود: یک استاد در کلاس درس، عشق به وطن و خدمت به وطن و هموطن را ترویج می‌دهد و آن را در روح و جان دانشجو تزریق می‌کند و هر استادی که در کلاس، دانشجو را به رفتن تشویق کند، خائن است.

وی ادامه داد: نقش ما دانشگاهیان بسیار کلیدی و اساسی است زیرا با قشر جوان و نوجوان سروکار داریم و روح و جسم و جان آن‌ها در اختیار ما است.

سروری‌مجد گفت: دانشگاه آزاد اسلامی تاسیس شد تا خلا آموزش عالی را پر کند و جوانان کشورمان برای ادامه تحصیل به خارج نروند اما امروز چند رسالت دیگر نیز به آن افزوده شده و دانشجویان باید در کنار تحصیل، مهارت را نیز یاد بگیرند.

وی با بیان این‌که دانشگاه آزاد اسلامی تبریز، تلاش‌های زیادی برای ارتباط با صنعت انجام داده ولی هنوز در آغاز راه است، اظهار کرد: بخش مهمی از دانشجویان به خصوص در علوم انسانی به اشتغال و مهارت گره نخورده‌اند در حالی که علوم انسانی از مهمترین بخش‌های علمی بوده و هرجایی که ضربه خورده‌ایم از این بخش است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز نیز اظهار کرد: این دانشگاه اولین دانشگاه مولود انقلاب است که به عنوان بزرگترین دانشگاه حضوری دنیا در ۲۳ آبان ۶۱ تاسیس شد و واحد تبریز نیز به عنوان اولین واحد دانشگاهی در این تاریخ آغاز به کار کرد.

آرش رنجبران افزود: امروز پس از ۴۲ سال بالندگی، واحد تبریز با ۲۸ هزار دانشجو و ۳۴۰ هیات علمی به همراه ۳ هزار و ۵۰۰ دانشجو و ۲۰۰ عضو هیات علمی واحد علوم پزشکی تبریز یکی از دانشگاه‌های علمی فعال کشور است.

وی ادامه داد: بسیاری از فرهیختگان و مسئولان کشور، دانش آموخته این دانشگاه بوده و دانشگاه آزاد واحد تبریز با بهره گیری از اساتید پیشرو، سراهای نواوری و فناوری، مدارس مهارتی، دانشکده های ماموریت گرا یکی از سرمایه‌های بزرگ ایران اسلامی است

وی با اشاره به پیشرو بودن این دانشگاه در ارتباط با صنعت و جامعه، افزود: پروژه‌هایی در این راستا با صنایعی چون تراکتورسازی اجرا شده و امسال تعداد ۱۲ دانشکده‌ موضوعی برای واحد تبریز تعریف شده است.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.