گروه : اجتماعی
به گزارش همنوا، رییس دانشکده علوم پزشکی مراغه در آیین بهرهبرداری از این مرکز بیان کرد: جوانی جمعیت از مسایل بسیار مهم کشور به شمار میرود و فعالیت این مرکز با کمترین میزان هزینه برای بیماران و زوجین در زاد و ولد موثر است.
دکتر اللهوردی ارجمند افزود: حدود هفت تا ۱۰ هزار نفر از زوجین نابارور این شهرستان به خدمات درمانی نیاز دارند و امیدواریم با تامین تجهیزات و پزشکان فوقتخصص مورد نیاز، این مرکز در مدت زمانی اندک به سطح سه ارتقا یابد.
معاون درمان دانشکده علوم پزشکی مراغه نیز در حاشیه این آیین به خبرنگار ایرنا بیان کرد: چهار تا ۴.۵ میلیارد تومان برای راهاندازی مرکز درمان ناباروری سطح ۲ هزینه شده و برای ارتقای آن به سطح سه حدود پنج تا ۵.۵ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
دکتر جلیل اعتمادی با بیان اینکه مراکز درمان ناباروری آذربایجانشرقی پیش از این تنها در تبریز و میانه فعالیت داشت، افزود: پیشبینی میشود که روزانه ۱۰ تا ۱۵نفر از زوجین نابارور در این مرکز پذیرش شوند و در صورت استقبال بیماران منطقه، امکان فعالیت در نوبت بعد از ظهر هم وجود دارد.
وی این را هم بیان کرد که هزینههای درمان ناباروری زوجین با تعرفه آزاد حدود پنج تا ۷۰ میلون تومان هزینه نیاز دارد و همان خدمات در این مرکز و با تعرفههای دولتی با حدود ۱۰۰ هزار تومان عرضه میشود.
بر اساس آییننامه تاسیس و بهرهبرداری مراکز تخصصی درمان ناباروری یا «ART»، واحدهای درمان ناباروری سطح ۲ توانمندی بررسی علل ناباروری زوج در قالب کلینیکهای تشخیصی مردان و زنان و خدمات سونوگرافی را باید داشته باشد.
همچنین داشتن توانمندی یا امکان انجام اقدامات آزمایشگاهی در زمینه آندرولوژی و تشخیص طبی/ پاتولوژی و توانمندی انجام اقدامات تشخیصی و درمانی در قالب کلینیکهای درمان ناباروری زنان و مردان از قبیل مشکلات پلی کیستیک تخمدان، سقط مکرر و حفظ باروری در این مراکز ضروری است.
بر اساس این آییننامه، توانمندی انجام تلقیح داخل رحمی «IUI» و امکان ارائه مشاورههای تخصصی در زمینههای داخلی، عفونی، ژنتیک، تغذیه، طب ایرانی مکمل مورد تاکید قرار گرفته است.
https://hamnava.ir/News/Code/1792562
0 دیدگاه تایید شده