گروه : اجتماعی
به گزارش پایگاه خبری هم نوا،سیدحامد سیدحاتمی گفت: برای به بار نیامدن فجایع انسانی در دو سطح باید اقداماتی صورت گیرد؛ اولی سطح حاکمیتی و مسئولان هستند و دومی سطح خود مردم است. در سطح حاکمیتی یکی از اقدامات موثر اقدامات مدیریت بحران از قبیل نحوه برخورد با تجمعات و فعالیتهای اجتماعی است که متاسفانه در حال حاضر هیچگونه مدیریتی نداریم و این موضوع باید کاملا مدیریت شده و تجمعات زاید و غیرضروری انجام نشود. همچنین تهیه واکسن مرغوب و تزریق گسترده و سریع در سطح کشور انتظار به حقی است که تا حال به آن حد دلخواه انجام نشده است.
وی افزود: البته در سطح حاکمیتی باید تمهیدات لازم در خصوص کسب و کارها نیز اندیشیده شود و فرآیندهای جایگزین نظیر توسعه کسب و کارها در قالب بستر اینترنتی که هم میتواند به تداوم کار کسب و کارها کمک کند و هم میتواند باعث کاهش ترددهای غیرضروری و مراجعات حضوری شود، مدنظر قرار گیرد.
دبیر انجمن پزشکان عمومی اردبیل ادامه داد: در سطح مردم نیز خود مردم حداقل وقتی شرایط را مشاهده میکنند، باید رعایت کنند، از ماسک استفاده کنند و از تجمعات و میهمانیهای غیرضروری جدا پرهیز کنند.
سیدحاتمی تاکید کرد: موج پنجم در اثر گونههای جدید در کل دنیا وجود دارد؛ چه کشورهایی که اقدامات مناسبی انجام دادند و چه کشورهایی که اقدامات مناسبی انجام ندادند. کشورهایی که مدیریت ضعیفتری داشتند این موج را با آمار ابتلای بسیار بالاتری تجربه میکنند.
وی در پاسخ به این سئوال که علت اینکه محدودیتها و سختگیری با کندی با انجام میگیرد، گفت: متاسفانه وحدت تصمیمگیری و تمرکز مدیریت در این خصوص وجود ندارد و نهادهای مختلف درگیر در این زمینه سلایق مختلفی دارند که باعث میشود تصمیمات با سرعت و انعطاف لازم گرفته نشود و در صورت اخذ برخی تصمیمات، اجرای آنها با مشکل و کندی مواجه شود.
سیدحاتمی ادامه داد: واکسیناسیون نیز از این قضیه مستثنی نیست و کمبود واکسن و خلف وعده برخی کشورها نظیر روسیه در تحویل واکسن اسپوتنیک و نیز خلف وعدههایی که در خصوص تولید واکسن داخلی بود باعث شده تا کمبود واکسن داشته باشیم و شاهد بروز برخی مشکلات باشیم.
دبیر انجمن پزشکان عمومی اردبیل با بیان اینکه در شرایط بیآبی و بیبرقی مشکلات بهداشتی طبیعتا بیشتر خواهد شد، افزود: مراکز درمانی خصوصی و دولتی نیز با مشکل مواجه میشوند و این موضوع در کنار مشکلات دیگر میتواند مشکلات را تشدید کند.
عضو سازمان نظام پزشکی اردبیل گفت: در کشورهایی که واکسیناسیون گسترده انجام دادهاند، واکسیناسیون پوشش کامل نداشته؛ چراکه برخی از مردم به دلایلی از قبیل خرافات و مسائل غیرعلمی تمایلی به واکسیناسیون نداشتند. در آن کشورها نیز مقداری افزایش ابتلا در آمارها داریم ولی در همان آمارها مشاهده میکنیم افرادی که واکسینه شدهاند در مقابل کرونای دلتا هم تا حدود قابل قبولی مصونیت دارند، برای مثال آماری که مرکز CDC در آمریکا منتشر کرده نشان میدهد که افرادی که واکسینه کامل شدهاند، در موج اخیر بالای ۹۹ درصد در مقابل انواع کشنده ابتلا مصونیت دارند.
https://hamnava.ir/News/Code/1727650
0 دیدگاه تایید شده