×

منوی اصلی

اخبار ویژه

امروز : پنجشنبه 1 آذر 1403  .::.   برابر با : Thursday 21 November 2024  .::.  اخبار منتشر شده : 26250 خبر
رتبه ۲۸ آذربایجان‌شرقی در اعتیاد نسبت به کل کشور

به گزارش همنوا، امیر رنجبر امروز در بازدید از مرکز اقامتی میان مدت معتادان زن در تبریز، با اشاره به اینکه مواد مخدر و روانگردان ها بیش از ۷۰ ۱ کشور را درگیر پدیده شوم اعتیاد کرده است، اظهار کرد: ایران به جهت موقعیت جغرافیایی خود و همجواری با بزرگ ترین تولیدکنندگان مواد مخدر در جهان هزینه های زیادی پرداخت کرده است.

رنجبر از شناسایی ۲۰۲ نقطه آسیب پذیر اعتیاد در استان خبر داد و گفت: ۵۹۲ مدرسه در محلات آسیب پذیر واقع شده است.

وی افزود: جمهوری اسلامی ایران تاکنون چهار هزار شهید و ۱۲ هزار جانباز در راه مبارزه با مواد مخدر تقدیم کرده است.

رنجبر با اشاره به اینکه هدف استعمار نابودی جوامع بشر و نسل جوان است، گفت: ایران اقدامات ارزشمندی برای مقابله با این پدیده شوم انجام داده و علاوه بر مقابله، در جهت پیشگیری نیز گام های بلندی برداشته است.

وی مشارکت آحاد مردم  و دستگاه های مختلف را در کاهش تقاضا و مصرف مواد مخدر بسیار ضروری دانست و گفت: تا زمانی که مردم و دستگاه های مرتبط پای کار نباشند، اقدامات ستاد مبارزه با مواد مخدر چندان چشمگیر نخواهد بود.

رنجبر با اشاره به اینکه مردم آذربایجان شرقی در کارهای خیر در کشور  سرآمد هستند، از خیران استان خواست برای ریشه کنی، پیشگیری و درمان معتادان گام بردارند و در بهبودی بیماران معتاد، همت گمارند.

سرپرست شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر آذربایجان شرقی با اشاره به خدمات شایسته مرکز معتادان زن که به شهرهای شمال غرب هم خدمات ارائه می کند، خاطرنشان کرد: این مرکز علاوه بر ارائه خدمات درمانی در زمینه اشتغالزایی نیز فعالیت می کند تا معتادان بعد از پاکی بتوانند درآمدی برای خود کسب کنند.

وی افزود: قاچاقچیان با بی خطر جلوه دادن برخی از مواد مخدر از احساسات زنان سوءاستفاده می کنند، به طوری که ۹۰ درصد شیوع مصرف شیشه در اثر تبلیغات برای لاغری است.

رنجبر، آگاهی دهی به دانش آموزان و اولیاء را از اولویت های شورا نام برد و گفت: در آستانه بازگشایی مدارس، پاکسازی محیط و تشدید مبارزه با خرده فروشان، ایجاد خانه پیشگیری و اطلاع رسانی و آگاهی دهی را در صدر برنامه های خود قرار داده ایم.

مرکز ماده ۱۶ آذربایجان شرقی با ظرفیت پذیرش درمان ۴۰۰ نفر از آقایان معتاد و متجاهر در حال فعالیت است و ۱۷ مرکز اقامتی میان مدت موضوع ماده ۱۵ دیگر نیز در جهت بهبود معتادان در تبریز خدمات ارایه می دهد.

برچسب ها : , ,

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.