به گزارش همنوا، حبیب ستوده نژاد روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران افزود: هدف از ایجاد مراکز تخصصی مشاوره ازدواج و خانواده، مراقبت از خانواده ها در برابر وقایع مختلف و آسیب های اجتماعی است.
وی بیان کرد: آیین نامه جدید مبتنی بر آیین نامه ستاد ساماندهی و اعتبار بخشی مراکز مشاوره مصوب هیأت وزیران و در راستای حمایت و توانمندسازی جوانان و تحقق سیاست های کلی جمعیت، طراحی، تدوین و منتشر شده است.
ستوده نژاد در مورد شرایط تاسیس این مراکز و دفاتر اضافه کرد: افراد متاهل بالای ۳۰ سال و دارای مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد و دکتری روانشناسی یا مشاوره، می توانند نسبت به تاسیس این مراکز و دفاتر اقداک کنند و و نظارت بر این مراکز در استان ها بر عهده اداره کل ورزش و جوانان خواهد بود.
وی یادآوری کرد: با تاسیس این مراکز و دفاتر، در موضوع اشتغال زایی و مشاوره شغلی جوانان نیز گام های خوبی برداشته می شود.
ستوده نژاد گفت: راه اندازی این مراکز نوید بخش اهتمام ویژه وزارت ورزش و جوانان برای حمایت از ارکان خانواده و ارائه مشاوره های پیش، حین و پس از ازدواج به جوانان متقاضی ازدواج و زوج هایی که زندگی مشترک خود را آغاز کرده اند، است.
وی افزود: معاونت فرهنگی و امور جوانان مسئول انتشار فراخوان و بررسی تقاضاهای واصله در زمینه این مراکز است تا افرادی که شایستگی آنها چه از حیث مسائل عمومی و اجتماعی و چه از حیث دانش تخصصی مستند باشد به سمت مراحل بعدی صدور مجوز هدایت کند.
۱۷۰ مرکز مشاوره کاهش آسیبهای اجتماعی در آذربایجان شرقی فعال است.
در سال گذشته ۵۴۸ کارگاه آموزشی ازدواج توسط اداره کل وزرش و جوانان استان برگزار شد که ۲۲ هزار و ۸۴۲ نفر در این کارگاه ها شرکت کردند.
https://hamnava.ir/News/Code/1475092
0 دیدگاه تایید شده