گروه : آرشیو
به گزارش همنوا به نقل از ایسنا، منطقه آذربایجان شرقی، احمد فیضی توضیح داد: پرداختهای الکترونیکی در قالب طرح کیف پول الکترونکی به پرداختهایی گفته میشود که از بستر و ابزارهای فناوری اطلاعات و الکترونیکی مثل اینترنت بانک، تلفن بانک و از طریق اپلکیشنهای نصب شده برروی تلفنهای همراه با استفاده از QR کد انجام میشود.
وی ادامه داد: در زندگی روزمره خود جهت دریافت خدمات از جمله اتوبوس، مترو، کتابخانهها، سینماها، شهربازیها، پارکومترها و پارکینگها می توان از پول خرد الکترونیکی -که تنها نیازمند یک تلفن همراه هوشمند در شهروند و نصب یک QR کد در محل است- استفاده کرد.
وی افزود: در این طرح دیگر نیازی به صدور کارت اعتباری نیست و تمامی پرداختها از طریق اپلکیشن و حساب مجازی هر فرد صورت میگیرد و کار کرد آن نیز بسیار آسان و بدون هرگونه اتلاف وقت است؛ به طوری که یک شهروند زمانی که میخواهد سوار مترو شود به جای ارایه بلیط کاغذی یا کارت اعتباری مترو، تلفن همراه خود را به طرف QR کد گرفته و عملیات پرداخت بصورت خودکار انجام میشود.
فیضی در مورد مزایای این طرح گفت: قطعاً استفاده از پرداخت الکترونیک مزایای بسیاری خواهد داشت، با روی کار آمدن پرداخت الکترونیکی میتوان تمامی خدمات مبتنی بر کارت بلیت و پول خرد را بدون نیاز به حتی یک کارت و تنها از طریق اپلکیشن و از طریق تلفن همراه خود انجام داد.
مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تبریز در مورد عملکرد شهرداری در این حوزه گفت: سازمان فناوری از بدو تاسیس به دنبال پیادهسازی ساز و کارهای مبتنی بر فناوری اطلاعات و ارتباطات در تمامی جوانب کاری شهرداری بوده و این امر نیز مستثنی از دیگر موضوعات نیست و همزمان با راه اندازی کیف پول خرد الکترونیکی، موضوع پیاده سازی در ناوگان تاکسیرانی، قطارشهری، مترو و پارکهای شهری تبریز در دستور کار سازمان قرار داشته و همچنین فاز اول این طرح در حوزه حمل و نقل عمومی شهرداری تبریز در هر دو بخش کارت اعتباری و پرداخت الکترونیکی باQR کد قابل استفاده خواهد بود. در حال حاضر طبق برنامه هایی که سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات جهت کاربرد این طرح دارد می توان به پیاده سازی آن در اتوبوسرانی، مترو، تاکسی، موزه های تبریز، پارکینگ های شهرداری، پارکومتر و دوچرخه های هوشمند تبریز اشاره کرد.
https://hamnava.ir/News/Code/18894
0 دیدگاه تایید شده