به گزارش همنوا به نقل از مهر، علی بدرشکوهی، روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: با توجه به تعطیلی رویدادهای فرهنگی و هنری به دلیل شیوع کرونا معیشت هنرمندان به شدت تحت تأثیر قرار گرفته است، به طوری که هنرمندان مجبور به اشتغال در شغلهای پاره وقت شدهاند.
وی اظهار کرد: باید تمهیداتی مانند ارائه بستههای حمایتی برای هنرمندان در نظر گرفته شود و با رعایت پروتکلهای بهداشتی، رویدادهای فرهنگی به شکل منطقی و متعارف ادامه یابد.
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری آذربایجانشرقی با بیان اینکه تا جایی که امکان داشته باشد دولت در این شرایط از اهالی فرهنگ و هنر حمایت میکند، گفت: مسائل و مشکلات مربوط به این حوزه مانند کمبود فضای فرهنگی، سالنهای نمایشگاهی، سالن تئاتر، موسیقی و سالنهای تمرین باید به صورت جدی پیگیری شود و مسئولان متولی با شایستگی تمام تمهیدات لازم را در این زمینه اتخاد کنند.
بدرشکوهی، ادامه داد: تأمین و تخصیص اعتبار و ضرورت توجه بیش از گذشته در شأن حوزه فرهنگ و هنر و جایگاه شهر اولینها ایجاب میکند گامهای مؤثری در این زمینه برداشته شود.
وی با اشاره به اهمیت و ضرورت حل مشکل خانه هنر تبریز یادآوری کرد: خانه هنر از گذشته تاکنون با توافق شهردار وقت و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و سایر دستگاههای مربوطه در اختیار تعدادی از انجمنها و تشکلهای صنفی مربوط به این بخش گذاشته شده است و در روزهای اخیر مواردی در خصوص شکایت شهرداری تبریز برای برگرداندن این مکان به شهرداری در رسانهها منعکس شد.
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری آذربایجانشرقی گفت: این موضوع باید برای همیشه حل شود چرا که گاهی اوقات مسائلی که مطرح میشود موجب نگرانی اهالی فرهنگ و هنر میشود و در این زمینه نیز باید تمهیدات جدی اتخاذ شود.
بدرشکوهی، با اشاره به تجهیز و راه اندازی سالن تئاتر شهر تبریز افزود: این سالن تنها محل مناسب برای ایفای نقش اهالی تئاتر است که در این عرصه فعالیت میکنند.
وی اظهار کرد: سالن تئاتر تبریز در سال ۱۳۴۹ برای جمعیت ۲۰۰ هزار نفری این شهر ساخته شده است و در زمان کنونی پاسخگوی نیاز جمعیت ۲ میلیون نفری تبریز نیست.
https://hamnava.ir/News/Code/5015032
0 دیدگاه تایید شده