×

منوی اصلی

اخبار ویژه

امروز : پنجشنبه 1 آذر 1403  .::.   برابر با : Thursday 21 November 2024  .::.  اخبار منتشر شده : 26250 خبر
اعمال مساعدت مالی و پرداخت مبلغ یک میلیارد ریال به کمیته امداد امام خمینی (ره)

به گزارش همنوا به نقل از ترجمان صبح، شهرام دبیری، رییس شورای اسلامی شهر تبریز با اشاره به آغاز پیک چهارم کرونا در کشور گفت: متاسفانه سیر ابتدا به ویروس کرونا رو به افزایش بوده و بر این اساس تعداد فوتی ها نیز افزایش می یابد.

دبیری با اشاره به روز دندانپزشک ‌و روز جهانی بهداشت گفت: با وجود اینکه کادر درمان بصورت شبانه روز در حال خدمات رسانی به بیماران کرونایی است اما ظرفیت ها در بیمارستان ها روبه اتمام بوده و شهروندان باید نکات بهداشتی را بیش از پیش رعایت کنند.

وی اضافه کرد: دولتمردان نیز باید نسبت به خرید واکسن کرونا اقدام کنند چراکه مقدار تزریق واکسن کمتر از نیم درصد کل جامعه است و حتی برخی از کادر درمان نیز هنوز واکسن دریافت نکرده‌اند.

رییس شورای اسلامی شهر تبریز تصریح کرد: از شهرداری تبریز می‌خواهیم نهایت همکاری را با ستاد کرونا داشته باشند و شاهد همکاری خوب شهرداری نیز هستیم.

وی با بیان اینکه تعداد فوتی ها روزانه ۱۴ هزار نفر در دنیا است ادامه داد:  با اینکه ابتلا نسبت به پیک های گذشته افزایش یافته اما آمار مرگ و میر کاهشی بوده است که امیدواریم‌ با تزریق واکسن این ویروس ریشه‌کن شود.

دبیری با بیان اینکه اعضای شورا و کارکنان شهرداری نباید تحت تاثیر انتخابات قرار گیرند گفت: تا آخرین روز باید به وظایف خود عمل و پروژه های عمرانی را جلو ببریم.

بررسی اعمال مساعدت مالی در خصوص عوارض تابلوی یکی از مدارس تبریز

لایحه شهرداری تبریز درخصوص اعمـال مساعدت مالی و تخفیف ۵۰ درصد از کل بدهی عوارض تابلوی یکی از مدارس تبریز به لحاظ عدم اطلاع موسس دبیرستان مذکور از میزان مبالغ عوارض و شرایط ایجاد شده ناشی از بیماری کرونا و تعطیلی مدارس بررسی شد.

سونیا اندیش گفت: بخشودگی عوارض تابلو اقدام درستی نیست چراکه تعدادی با اطلاع قبلی اقدام به نصب تابلو کرده و پس از چند سال برای پرداخت عوارض خواستار تخفیف می‌شوند.

وی افزود: عوارض تابلو از تمام مدارس اخذ می‌شود نباید اینگونه باشد که به یک مدرسه تخفیف خاص داده شود این اقدام موجب اعتراض سایرین خواهد شد.

فریدون بابایی اقدم اظهار داشت: شهرداری که بخشودگی عوارض مدرسه را به دلیل کرونا اعلام می‌کند مشخص کند که این برای یک سال است یا چندین سال.

خزانه دار شورای اسلامی شهر تبریز تاکید کرد: از زمان شیوع کرونا مدارس به خصوص مدارس بخش خصوصی متضرر شده‌اند که ما باید از این قشر حمایت لازم‌ را داشته باشیم.

فرج محمد قلی‌زاده اضافه کرد: شیوع کرونا باعث تعطیلی مدارس نشده آنها هزینه ها را گرفته اما درآمدشان ثابت و هزینه کرد ها کاهش داشته است.

وی تصریح کرد: نباید تصمیمی گرفته شود که در میان مدارس تبعیض قائل شود، به جای تصمیمات تبعیض آمیز مصوبه ای داشته باشیم‌ که به تمام‌ مدارس کمک شود.

محمد باقر بهشتی گفت: در مدارس آموزش های تربیتی ارائه می‌شود اما اقدام مدیر مدرسه بر خلاف قانون اقدامی ضد تربیتی است که ما نباید این اقدام را تایید کنیم.

اندیش افزود: اگر می‌خواهیم کمکی داشته باشیم به تمام مدارس این تخفیف را ارائه دهیم.

رییس شورای اسلامی شهر تبریز: سازوکاری در نظر گرفته شود که در آینده برای مراکز آموزشی استاندارد متفاوتی در زمینه تابلو تعریف شود.

در پایان  لایحه شـهرداری تبریز درخصوص اعمـال مساعدت مالی و تخفیف ۵۰ درصـد از کل بدهی عوارض تابلوی دبیرسـتان دخترانه اساتید شهربه لحاظ عدم اطلاع موسس دبیرستان مذکور از میزان مبالغ عوارض و شرایط ایجاد شده ناشی از بیماری کرونا و تعطیلی مدارس، برای بررسی بیشتر به کمیسیون های فرهنگی و اجتماعی  و نظارت، تحقیق و ارزیابی ارجاع شد.

 

اعمال مساعدت مالی و پرداخت مبلغ یک میلیارد ریال به کمیته امداد امام خمینی (ره)

لایحه شهرداری تبریز درخصوص اعمال مساعدت مالی و پرداخت مبلغ یک میلیارد ریال به کمیته امداد امام خمینی (ره) استان بعنوان کمک مالی برای حمایت هدفمند از افراد و خانواده های تحت حمایت بررسی شد.

محمد باقر بهشتی گفت: براساس تبصره بودجه نهادهای حمایتی می‌توانند براساس توافق با شهرداری قرارداد مشارکت امضا کنند که کمیسیون برنامه و بودجه با این لایحه موافق است.

وی افزود: براساس لایحه وزارت کشور نمی‌توان به دستگاه هایی که از بودجه کشور استفاده می‌کنند کمک‌کرد که باید در قالب مشارکت باشد.

سونیا اندیش گفت: کمیته امداد در سال ۹۷ گفته ۱۲۰ میلیارد تومان بودجه داشته و اکنون شاید به بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان رسیده باشد، ما در چه قالبی می‌خواهیم به کمیته امداد کمک کنیم.

بهشتی اضافه کرد: اگر صد میلیون تومان به کمیته امداد پرداخت می‌شود به این دلیل است که شهرداری افراد نیازمند را به کمیته امداد ارجاع دهد.

رییس شورای اسلامی شهر تبریز گفت: افراد کم بضائت از طریق شهرداری به کمیته امداد معرفی خواهد شد.

شکوراکبرنژاد نیز گفت: تمام اعضای شورا از کمک به افراد نیازمند استقبال می‌کنند اما باید به نحوی باشد که مورد سو استفاده نباشد و در محل مقرر هزینه شود.

شهرام دبیری تاکید کرد: کمیته امداد به صورت کارشناسی اقدام به کمک به افراد نیازمند می‌کند و بدنه کارشناسی این نهاد بسیار قوی است و کمک مالی به این نهاد موجب خواهد شد این کمک به دست افراد نیازمند برسد.

اندیش اضافه کرد: اگر سابقاً ۴۰۰ میلیون تومان هبه داده شده است الان چرا ۱۰۰ میلیون تومان پرداخت می‌شود؟

لایحه شـهرداری تبریز درخصوص اعمال مساعدت مالی و پرداخت مبلغ یک میلیارد ریال به کمیته امداد امام خمینی (ره) اسـتان بعنوان کمک مالی برای حمایت هدفمند ازافراد و خانواده های تحت حمایت تصویب شد.

صدور مجوز افزایش بودجه پروژه کمک به احداث لندفیل و پروژه تکمیل احداث بزرگراه ولایت بررسی شد

لایحه شهرداری تبریز درخصوص صدور مجوز اعمال جابجایی و افزایش بودجه پروژه کمک به احداث لندفیل و جابجایی و افزایش در ردیف اعتبارات پروژه تکمیل احداث بزرگراه ولایت با قید دو فوریت بررسی شد.

عبداله تقی پور گفت: این‌ لایحه در سال گذشته با قید دو فوریت آمده بود و برگشت داده شد.

وی اضافه کرد: مطابقت اتوبان ولایت با طرح جامع باید مشخص شود، نحوه هزینه کرد شهرداری باید مشخص شود.

تقی پور اظهارداشت: اراضی حاشیه‌ای اتوبان و کاربری آنها می‌توان برای شهرداری در آینده درآمد زایی داشته باشد.

عضو شورای اسلامی شهر تبریز تاکید کرد: کاربری های فضای سبز که در اختیار شهرداری قرار می‌گرفت قطعه بندی و به فروش رسیده است.

وی اضافه کرد: تقاطع اتوبان و جاده بزرگراه تبریز اهر باید اجرا شود و اداره کل راه و شهرسازی باید در این زمینه وارد شود چراکه در آینده می‌تواند برای شهرداری بار مالی ایجاد کند.

فرج محمد قلی‌زاده گفت: این دومین‌بار است که مهندس تقی‌پور موضوعات کلانی را اعلام می‌کند ولی توجه نمی‌شود از ریاست شورا می خواهیم از طریق حراست این مستندات بررسی شود تا تخلفات  انجام شده بررسی و به نتیجه ختم شود.

سونیا اندیش گفت: یکبار در صحن شورا خلاصه فعالیت ها و اقدامات انجام گرفته در خصوص پروژه اتوبان ولایت مطرح شد. مشکل در نحوه تملک و نحوه اجرا است.

وی افزود: کمیسیون عمران بارها از این منطقه بازدید کرده و بررسی شده است.

عضو شورای اسلامی شهر تبریز تاکید کرد: جلسه‌ای که در خصوص حواشی اتوبان ولایت برگزار خواهدشد به صورت تلفیقی و با حضور کمیسیون تحقیق و نظارت و کمیسیون عمران باشد.

تقی‌پور ادامه داد:  در یک جلسه غیرعلنی توضیحات فنی ارائه شود تا اعضای شورا در جریان اتفاقات انجام شده قرار بگیرند.

مخالف اجرای اتوبان ولایت نیستم اما باید به صورت شفاف در جریان  موضوعات در این‌خصوص باشیم.

بررسی لایحه شهرداری تبریز درخصوص صدور مجوز اعمال جابجایی و افزایش بودجه پروژه کمک به احداث لندفیل و جابجایی و افزایش در ردیف اعتبارات پروژه تکمیل احداث بزرگراه ولایت به یک جلسه مجزا با حضور حراست شهرداری و کمیسیون عمران و تحقیق و نظارت واگذار شد.

گزارش کارشناسی حادثه مترو هنوز در صحن علنی شورا مطرح نشده است/ حق و حقوق مربیان به درستی ارائه نمی شود

محمد حسن اسوتچی گفت: مقرر بود گزارش کارشناسی حادثه مترو در صحن علنی شورا مطرح شود که متاسفانه هنوز هیچ خبری نیست.

 در سخنان میان دستور خود که در جلسه مجازی شورای اسلامی شهر تبریز مطرح شد اظهارداشت: خرید جاروب علارغم تصمیمات و اصرار های انجام‌شده و جان باختن پاکبانان هنوز انجام ‌نشده است.

اسوتچی افزود: وضعیت پله‌برقی هایی که در محدوده مرکزی شهر قرار دارد علارغم اطلاع رسانی هنوز پیگیری نشده است.

وی با بیان اینکه مباحث پرسنلی و عمل کرد متضاد است گفت: تا به حال درخواست شخصی نداشته‌ام و هرچیزی را خواسته ام در حیطه وظایف عضو شورا بوده است.

عضو شورای اسلامی شهر تبریز تصریح کرد: در زمینه حق و حقوق مربیان به درستی عمل نشده است وضعیت برخی از مربیان حل شده اما بعضی ها برای کار کردن باید تعهد عدم تجمع بدهند.

وی ادامه داد: هرگز سوال نشده این مربیان به چه علت تجمع و اعتراض کرده‌اند به نحوی در مقابل آنها رفتار می‌شود که باید تعهد محضری دهند تا دوباره مشغول به کار شوند.

اسوتچی گفت:  این مربیان به صورت خودسرانه در شهرداری مشغول به کار نشده اند و حداقل خواسته آنها این است که بیمه ما را کامل پرداخت کنید.

وی بیان  داشت: کارگران خدمات شهری گاهی موادی را جمع می‌کنند تا به فروش برسانند اما سرکارگر پسماند آن را توبیخ و تعهد گرفته دیگر چنین کار انجام‌نشود

وی تاکید کرد: زحمات چندین ماهه‌ای که در خصوص بودجه کشیده شده است متاسفانه رعایت نمی‌شود.

اسوتچی اضافه کرد: وضعیت قرارداد و کیفیت کارکرد یکی از کارکنان شهرداری پس از ۵۷ روز به آن جواب داده شده است.

عضو شورای اسلامی شهر تبریز گفت: درخواست شده بود که وضعیت خدمت چهار نفر دیگر اعلام شود که پس از گذشت بیش از ۲۹ روز هنوز جواب داده نشده است.

محمدحسن اسوتچی افزود: چهار نفر از اعضای شورا به جز بنده نیز نامه را امضا کرده‌اند اما هنوز جوابی داده نشده است.

وی با بیا اینکه اگر از مربیان و کارگران خدمات شهری تعهد گرفته می‌شود باید مشخص شود که فرد مذکور در کدام بخش درحال فعالیت است اضافه کرد: کلانشهر تبریزی که براساس ادعا ها به سمت جهان شهر بودن حرکت می‌کند براساس کدام قوانین و ضوابط به یک فرد که مشخص نیست در کجا مشغول کار است حقوق پرداخت شده است.

اسوتچی اضافه کرد: اگر احسان می‌کنیم به همه احسان کنیم اگر موضوعات برخی را پیگیری می‌کنید مشکلات دیگر کارگران را نیز پیگیری کنید

وی با اشاره به اینکه نباید اینگونه باشد که هرکس زور و اجبار دارد به آن ارزش داده شود و به افرادی که زور ندارند در حق آنها اجحاف شود تاکید کرد: یک بار برای همیشه به این قضایا جواب داده شود.

وی تصریح کرد: شهدا در خون خود نقلتیده و جانبازان جانبازی نکرده‌اند که اینگونه در حق مردم رفتار شود.

رییس شورای اسلامی شهر تبریز گفت: هفته آینده جلسه‌ای در خصوص گزارش مترو و خرید جاروب برگزار می‌شود و از شهرداری می‌خواهیم در خصوص اقدامات انجام‌شده در خصوص خرید جاروب گزارش ارائه کنند.

وی ادامه داد: در خصوص پله های برقی مکاتبات انجام‌شده و حقوقی شهرداری از پیمانکار شکایت و تبلیغات آنها را حذف خواهد کرد.

دبیری افزود: ادامه موضوعات را در جلسه خصوصی بررسی کنیم و شخص نام برده نیز بدون اینکه بنده دخالتی داشته باشم مدتی مدیر تیم‌ فوتبال شهرداری بوده است، اما موضوع به صورت کامل در جلسه‌ای بررسی خواهد شد.

تحقیق و تفحص مترو تبریز علارغم ارجاع به کمیسیون تخصصی به صورت کامل انجام‌ نشده است

غلامحسین مسعودی ریحان گفت: تحقیق و تفحص مترو تبریز علارغم ارجاع به کمیسیون تخصصی هنوز به صورت کامل انجام‌نشده است و در ادامه روند آن مشکل ایجاد شده است.

وی اضافه کرد: چندین بار تقاضای پیگیری کردم و علارغم پیگیری ها جوابی داده‌ نشد که به دادستانی تبریز شکایتی را اعلام کردم تا این موضوع را پیگیری کند.

خزانه دار شورای اسلامی شهر تبریز تصریح کرد: فردا وقتی گفتیم جریان چگونه بوده نباید بگویند وظیفه شما فقط تصویب هبه نبود بلکه باید نظارت هم می‌کردید.

وی اضافه کرد: چند هزار میلیارد تومان پول و املاک مختلف به مترو تبریز داده شده اما نظارت کافی در این زمینه انجام نشده است.

مسعودی ریحان گفت: ماده ۷۶ آیین کار شورا را مطالعه کنند و بعد به بنده تهمت شانتاژ بزنند، تحقیق و تفحصی که ۵ نفر از اعضای شورا آن را امضا کرده‌اند باید پیگیری شود.

وی اضافه کرد: تا زمان نتیحه بخشی این موضوع را پیگیری خواهم کرد.

شهرام دبیری در پاسخ گفت: جواب کمیسیون تخصصی در خصوص تحقیق و تفحص ارسال شده است و مابقی روند براساس آیین کار پیگیری شود.

موضوع تحقیق و تفحص به محض وصول، در کمیسیون عمران بررسی شده است

سونیا اندیش در جلسه علنی شورای اسلامی شهر تبریز گفت: موضوع تحقیق و تفحص به محض وصول و ارجاع به کمیسیون عمران بررسی و پیگیری شده و نتیجه نیز اعلام شده کسی که نمی‌خواهد قبول کند قبول نمی‌کند.

 وی تاکید کرد: جلسات مکرر نزدیک به ۶ جلسه برگزار شده است و با مستندات و دلایل برسی شد و نتیجه و مستندات به رئیس شورای شهر ارسال شد.

عضو شورای اسلامی شهر تبریز اضافه کرد: چون عضو شورای شهر خواستار پیگیری مجدد شدند مجدداً خواستار ارائه مستندات شدیم و این موضوعات را پیگیری میکنیم.

اندیش اضافه کرد: نباید اینگونه باشد که در فضای رسانه‌ای به یکدیگر اتهام بزنیم اگر مستنداتی وجود دارد ارائه شود.

وی با اشاره به اینکه بنده در مقابل مردم و افکار عمومی پاسخگو هستم و در مقابل عضو شورا پاسخگو نیستم گفت: بنده وظایف خودرا به صورت کامل انجام داده‌ام و هرکس اعتراض دارد می‌تواند شکایت کند.

بررسی لوایح شهرداری تبریز در جلسه مجازی شورای اسلامی شهر

لایحه شهرداری تبریز درخصوص اعمال مساعدت مالی و تسویه حساب بدهی از بابت عوارض احداث بنا مازاد بر پروانه ساختمانی مسجد رسول الله تحت مالکیت زمین به نام سازمان ملی زمین بررسی و تصویب شد.

در ادامه لایحه شهرداری تبریز درخصوص اعمال مساعدت مالی به یکی از شهرندان تبریزی از بابت تامین قسمتی از هزینه های عمل جراحی یکی از فرزندان دو قلوی ۲۰ ساله بررسی و به تصویب رسید.

بررسی لایحه شهرداری تبریز درخصوص تجویز اعمال کاهش محاسبه عوارض به میزان۳۰درصد ازکل مبلغ عوارض به سال۹۹ودریافت۳۰درصدبصورت نقدی و وصول مابقی بصورت اقسـاطی مطـابق تعرفه عوارض محلی ازچهـار بلوک متعلق به تعـاونی مسـکن فرهنگیان اسـتان به منظور مساعدت به اعضای تعاونی مسکن در دستور کار قرار گرفت.

محمد باقربهشتی گفت: فرهنگیان یک تعاونی دارند که در کوی بعثت ولیعصر به سمت فهمیده، شرکت تعاوتی در گذشته تخلف کرده و موجب شده اعضای تعاوتی متضرر شوند که ۱۲۸ نفر هستند که سال ها است درگیر دادگاه هستند که مقرر شده در راستای کمک به آنها شهرداری مساعدت داشته باشد.

فرج محمد قلیزاده گفت: اعمال مجازات، مجازات افراد است نباید اینگونه باشد که هرکس تخلف کرد به آنها با یک رای مساعدت کرد.

وی افزود: اگر در مجازات قاطعیت باشد شاید به ضرر چند نفر باشد اما از تکرار تخلف جلوگیری می‌کند، اینگونه اقدامات موجب متضرر شدن اموال عمومی خواهد شد.
قلیزاده اضافه کرد: با چنین لایحه‌هایی مخالف هستم و تقاضا دارم در ماه های باقی مانده از شورای پنجم موضوع هبه را مطرح نکنیم

سونیا اندیش نیز گفت: متن لایحه و نحوه نگارش گنگ است این لایحه برای بررسی بیشتر به کمیسیون ها ارجاع شود.

وی با بیان اینکه نباید اینگونه تلقین شود که فرهنگیان بگویند اعضای شورا از فرهنگیان حمایت نکردند اضافه کرد: باید مشخص شود این ۳۰ میلیارد تومان از کجا آمده و چگونه به این رقم‌ رسیده است که شهرداری به این رقم نیاز دارد تا مشکلات شهری را مرتفع سازد.

عضو شورای اسلامی شهر تبریز تاکید کرد: تخلفات تعاونی های مسکن باید متوقف شود و اینگونه نباشد که تخلف انجام شود و از شهرداری برای آن لایحه بگیرند.

خزانه دار شورای اسلامی شهر تبریز گفت:  تخلف در تعاونی فرهنگیان محرض است، ۲۰ سال است که فرهنگیان در این تعاونی درگیر هستند و جوانی خود را به پای این ملک ریخته‌اند.

غلامحسین مسعودی ریحان تصریح کرد: هیئت مدیره فعلی تعاونی باتلاش فراوان مشکلات پیش آمده را حل کرده‌اند.

وی اظهار داشت: این لایحه لایحه درستی است اما در زمان مناسبی نیامده چون در صورت دفاع از این لایحه متهم به اقدامات انتخاباتی خواهیم‌شد. این لایحه با بررسی مجدد در موقع مقرر تصویب شود و مشکلات این قشر زحمت کش نیز رفع شود.

فریدون بابایی اقدم گفت: این لایحه در زمان دیگری به صورت کامل بررسی و تصویب شود.

رییس شورای اسلامی شهر تبریز نیز گفت مشکل تعاونی فرهنگیان که بیش از ۲۰ سال است بلاتکلیف هستند را در یک جلسه مجزا بررسی کنیم تا مشکل این عزیزان حل شود.

وی افزود: مبلغ عوارض به مقداری که مطرح شد نیست و با توجه به سطح معیشت فرهنگیان این‌موضوع را در جلسه آتی پیگیری کنیم ‌و مشکل حل شود و تا بعد از انتخابات لایحه‌ای برای مساعدت آورده نشود.

در ادامه نامه شـهردار  تبریز درخصوص ادامه فعالیت کمیسیون ویژه برای پرونده های ماده صد بررسی شد.

قلی‌زاده در این خصوص گفت: موضوع مشخص است و این کمیسیون اعاده دادرسی می‌کند.

وی تاکید کرد: کمیسیون های ماده صد اعاده دادرسی و جلب ثالث وجود ندارد اما اگر از ضوابطی استفاده کردیم که بگوییم اعاده دادرسی کند مرجع ارائه کننده اعاده دادرسی باید دادگاه رای دهنده باشد.

وی اضافه کرد: می‌خواهند این موضوع به صورت ریش سفیدی حل شود اما این موضوع در آینده اعضای کمیسیون را با مشکل مواجه خواهد کرد.

مقرر شد نامه شهردار تبریز درخصوص ادامه فعالیت کمیسیون ویژه برای پرونده های ماده صد در جلسه‌ای دیگر با حضور کارشناسان بررسی شود.

رهاسازی پسماند ها در کنار جاده‌های بین شهری چهره نازیبا ایجاد می‌کند

عبداله تقی‌پور گفت: رهاسازی پسماند ها در کتار جاده‌های بین شهری چهره نازیبا ایجاد می‌کند و وجهه شهر را زیر سوال می برد.

 وی افزود: اخیرا اداره کل محیط زیست نسبت به پاکسازی جاده‌ها اقدام کرده که از این موضوع حمایت و از این اقدام تقدیر می‌کنیم.

عضو شورای اسلامی شهر تبریز اظهار داشت: پیشنهاد دارم با همکاری سازمان های مردم نهاد و ادارات فعال تمام‌ مواصلات منتهی به تبریز را از زباله پاکسازی کنیم تا اولینی دیگر در تبریز رقم خورده باشد.

برچسب ها :

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.