گروه : اجتماعی
به گزارش همنوا، این نکته را هم دکترحمید عمادی، عضو کمیته عملی واکسن کووید-19در وزارت بهداشت میگوید و درباره اینکه چه اقداماتی میتواند منجر به کاهش خطر ابتلا به بیماری در دانشآموزان هنگام حضور در مدارس شود، بیان میکند: «یکی از مهمترین نکات این است که نهتنها دانشآموزان که سایر افراد جامعه هم هنگام استفاده از وسایل حملونقل عمومی از ماسک استفاده کنند تا خطر انتقال آلودگی را کاهش دهند. بهنظر نمیرسد که بحث استفاده اجباری از ماسک در کلاسهای درس قابل اجرا باشد چراکه هم هزینهبر است و هم کودکان ممکن است کمتر به این مسئله توجه داشته باشند. اما برخی نکات ازجمله رعایت بهداشت تنفس و شستوشوی دستها میتواند به آنها کمک کند.»
عمادی درباره اینکه هماکنون شیوع بیماری کرونا در گروههای سنی پایینتر به چه صورت است، توضیح میدهد: «با وجود اینکه بیماری شدید نیست و منجر به مرگ هم نمیشود اما همین حالا هم بیماران بسیاری بهدلیل عفونتهای تنفسی فوقانی به بیمارستانها مراجعه میکنند که در میان آنها کودکان هم هستند. عفونتی که کشنده نیست و علائمی شبیه سرماخوردگی دارد، اما یکی از مشکلات آن بهبود دیرهنگام در برخی افراد است که گاهی تا 2ماه هم طول میکشد. ممکن است برخی علائم ازجمله ترشحات چرکی و خستگی هم در آنها باقی بماند و موجب آزارشان شود، به همین دلیل رعایت پروتکلها میتواند منجر به کاهش انتقال بیماری در این کودکان شود.»
او درباره ضرورت تزریق واکسن به دانشآموزان هم میگوید: «در سویه اومیکرون، واکسنهای موجود اثر محافظتکننده ندارند و بیماری واکسنگریز شده است. به همین دلیل با وجود اینکه همچنان توصیه بر تزریق واکسن برای افزایش سطح ایمنی است، اما اجباری برای تزریق واکسن در گروههای سنی پایین وجود ندارد. البته با شروع فصل پاییز، پیک عفونت تنفسی در کودکان و بزرگسالان را داریم اما این موضوع در دانشآموزان نگرانکننده نیست. بیشترین نگرانی درباره افراد دارای بیماریهای زمینهای است و کودکان سالم که بیماریهای زمینهای ندارند، در معرض خطر چندانی نیستند. با رعایت پروتکلهای بهداشتی مشکل چندانی برای حضور کودکان در مدارس وجود نخواهد داشت.»
https://hamnava.ir/News/Code/7117983
0 دیدگاه تایید شده