عادل کاظمی با اشاره به افرایش دما و افزایش مصرف برق بیان کرد: به علت افزایش پنج درجهای دما از اواسط هفته جاری تا اوایل تیر ماه در منطقه، شاهد افزایش مصرف انرژی خواهیم بود، لذا از شهروندان و مشترکان فهیم تقاضا داریم تا با خودداری از مصرف همزمان وسایل برقی در ساعات پیک (۱۲ تا ۲۲) ما را در مدیریت مصرف یاری رسانند.
وی یادآور شد: مطابق پیشبینیهای هواشناسی، دمای هوا در روزهای آتی به ۳۷ درجهی سانتیگراد خواهد رسید و پیشبینی میشود مقدار پیک در این روزها به ۸۴۰ مگاوات برسد.
وی متذکر شد: طبق تجربهی سالهای پیشین، امسال پیشبینی میشود که با افزایش رشد وسایل سرمایشی، مصرف برق ۸۴۰ مگاواتی را برای دمای ۳۷ درجه شاهد باشیم. با لحاظ رشد مصرف هفت درصدی و افزایش دما برای سال ۱۴۰۰ در مقایسه با سال ۹۹، میزان پیک ۹۳۸ مگاواتی را در اواخر تیر ماه تجربه خواهیم کرد.
کاظمی از مشترکان خواست تا با تنظیم دمای کولرهای خود در دمای آسایش، یعنی ۲۵ درجه سانتیگراد به تداوم تامین برق کمک کنند.
وی اضافه کرد: در بخش کشاورزی نیز با اعلام ساعت ۱۲ الی ۱۸ به عنوان ساعات پیک بار، از کشاورزان خواسته شده جهت مدیریت مصرف آب و برق استفاده از پمپهای آب کشاورزی را در ساعات ۹ الی ۲۲ محدود کنند.
به گفتهی وی؛ برای ادارات نیز ساعت ۱۱ الی ۱۳ ساعات اوج مصرف عنوان شده و از آنها خواسته شده تا با کاهش ۵۰ درصدی مصرف خود نسبت به دورهی مشابه سال گذشته در این ساعات از مولدهای اضطراری خود استفاده کنند و از ساعت ۱۳ به بعد ۹۰ درصد مصرف برق خود را کاهش دهند.
به نقل از روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق تبریز، وی افزود: در بخش صنعتی و تجاری نیز ساعت ۱۲ الی ۱۸ ساعت اوج مصرف بوده و صنایع بالای سه مگاوات نیز بر اساس مصوبه اخیر هیئت وزیران میبایست از ساعت ۱۲ تا ۲۱ نسبت به کاهش ۶۰ درصدی مصرف برق خود اقدام کنند.
https://hamnava.ir/News/Code/4919850
0 دیدگاه تایید شده