هم نوا- مهدی قاسمی
به گزارش هم نوا، عباس مصطفوی مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید سهند، در نشست خبری خود در جمع اصحاب رسانه به افتتاح اتوبان تبریز سهند اندیشه اشاره کرد و اظهار داشت: آزادراه تبریز سهند اندیشه بالاخره بعد از ۱۲ سال نتیجه داد.
وی افزود: از تاریخ ۹۷/۱/۱۹ مسئولیت به من سپرده است. استاندار محترم اقای پورمحمدی در اولین روزهای انتصاب از پروژه بازدید به عمل آوردند.
مصطفوی ادامه داد: اگر تدابیر دکتر رحمتی نبود بهرهبرداری پروژه با تاخیر مواجه انجام میشد.
مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید سهند در ادامه از مردم عذرخواهی کرد و اظهار داشت: از مردم بابت صبر و حوصله ای که به خرج دادند عذرخواهی میکنم،آزادراه با مشکل روبه رو شد. اصحاب رسانه از همان مسیر آزادراه آمد که مشکلی نداشت.
وی افزود: خود را به عنوان خادم شهر جدید سهند میدانم.
عباس مصطفوی به ناراحتی برخی نسبت به بهرهبرداری پروژه اشاره کرد و اظهار داشت: این پروژه در بدترین تحریم ها و این شرایط کرونایی به نتیجه رسید، یک عده به جای خوشحال شدن ناراحت شدند.
وی درباره بهرهبرداری آزادراه تبریز-سهند-اندیشه اظهار داشت: خروجی پیگیری های هفتگی دکتر پزشکیان به همراه پیگیری های استاندار این بود.
وی همچنین به پیگیری فرهنگی،دیگر نماینده مجلس در ارتباط با مشکل آنتن دهی در آزادراه اشاره کرد و گفت: دکتر فرهنگی به طور اختصاصی نامه نوشتند که ارتفاع دکل از از ۱۸ به ۵۸ متر افزایش یابد تا آنتن دهی بهتر شود. این نقص باید به همین زودی بر طرف شود.
مصطفوی در ادامه به پروژه آزادراه تبریز-سهند اندیشه اشاره کرد و گفت: از شما سوال میکنم در ۲/۵ سال گذشته در کل کشور چنین پروژهای کجا به ثمر رسید؟ وی افزود: تمام نمایندگان بدون استثنا پیگیر بودند ولی شیوه پیگیری هر شخص خاص خودش بود.
او به فضای خاص کشور اشاره کرد و اظهار داشت: فضای کشور با تحریم و کرونا خاص است. باید از کسی که سرمایه گذاری کرده و نتیجه داده تشکر کنیم. اگر به سرمایه گذاری و ظرفیت های داخلی توجه کنیم نیاز کمتری به خارج خواهیم داشت. البته نمیشود ارتباط خود را با بیگانگان قطع کرد.
وی به ریسک های صورت گرفته در خصوص پروژه آزادراه تبریز-سهند-اندیشه پرداخت و گفت: به همراه دکتر اسلامی و سایر دوستان ریسک های آنچنانی کردیم.تمام کارکنان شرکت عمران و هیئت مدیره زحمت کشیدند.
مصطفوی به دلایل عدم اتمام پروژه و زمان بر شدن تحویل آن اشاره کرد و گفت: این پروژه حساس شده بود و به ظاهر ۱۲ سال طول کشید. هیچ کس دقت نکرد که در بخش کارشناسی ۶۰ درصد تملک تمام نشده چطور میتوان گفت پروژه فلان سال تمام خواهد شد.
وی افزود: این حرف ها را مستند عرض میکنم و عملکرد بقیه را زیر سوال نمیبرم.
مصطفوی به تملک هایی که در طول این پروژه صورت نگرفته بود پرداخت و اظهار داشت:
هنگامی که مسیر ما از ۴ به ۶ خط تغییر یافت بخشی از آن تملک نشده بود. دوستان! بزرگواران! در ۶ کیلومتر آخر به والله یک متر هم تملک نشده بود. من به همین خاطر عذر یکی از همکاران شریف را خواستم.
وی ادامه داد: در تقاطع لاله که ۱۰ متر از تملک مانده بود چقدر به زحمت افتادیم.
وی به تملک صورت گرفته دیگری اشاره کرد و گفت: پروژه به جایی رسید که علاوه بر تملک قبلی ۳ کیلومتر تملک جدید نیاز داشت که صورت گرفت.
وی به همکاری شهردار شهر جدید سهند در تملک ها پرداخت و گفت: آقای وکیلی همکاری فوق العاده ای در تملک داشتند.
مصطفوی درباره عوارض آزادراه تبریز-سهند- اندیشه اظهار داشت: دولت ۴۰ درصد و بخش خصوصی ۶۰ درصد در اجرای این پروژه مشارکت داشتند. این آزادراه طبیعتاً عوارض خواهد داشت که وزارت راه و شهرسازی آن را ۳ هزار تومان تصویب کرده است.
وی درباره آزاد راه تبریز- سهند و اندیشه گفت: از اتوبان لاله تا میدان شهید باکری ۱۲ دقیقه راه است. امروز دقیقا یک هفته است که راه اندازی شده که من تصادفی ندیدم.
مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید سهند درباره تملک های صورت گرفته که به پیشرفت پروژه کمک کرده بود اشاره کرد و گفت: تملک نمیشد این پروژه از کجا به نتیجه میرسید؟
واقعا به حول و قوه الهی به نتیجه رسید. او افزود: خواهش میکنم انتقاد بکنید اما صفر تا صد نگاه نکنید.
عباس مصطفوی درباره ظرفیت های مجموعه هشت بهشت گفت:
مجموعه هشت بهشت این ظرفیت را دارد که به سومین تفرجگاه تبریز بعد از شاهگلی و عون بن علی تبدیل شود.
او اضافه کرد: با افتخار عرض میکنم شیک ترین ورزش (تنیس) را به رایگان در اختیار مردم به خصوص کودکان زیر ۱۲ سال قرار دادهایم.
مصطفوی ضمن اشاره به فعالیت های پیرامون ورزش اسب سواری اظهار داشت: ۲۴ کیلومتر مسیر دوچرخه داریم که چنین موردی را کجا سراغ دارید؟
مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید سهند در ادامه گفت:
شهر جدید سهند باید عروس شهرهای جدید ایران شود.
وی در ادامه به ثبت سهند عنوان اولین شهر سالم ایران پرداخت و گفت:
شهر جدید سهند به عنوان اولین شهر ایران شهر سالم ثبت شده و به مقدمات شهر ایمن نیز انجام شده است.
این کارها را ما انجام نداده ایم ولی مقدماتش را فراهم کرده ایم.
مصطفوی از سهند به عنوان بهشت سرمایه گذاران یاد کرد و اظهار داشت:
شهر سهند بهشت سرمایه گذاران است.
وی افزود: بزرگترین المان این شهر شهید مهدی باکری است.در سالگرد سردار دل ها صحبت میکنیم. به نظرم سردار افتخار آزادگان است. ما ایشان را درک نکردیم که میگفتند سرباز وطن هستم. این حرف زیادی است که ما درک نکرده ایم.
او درباره سایر هزینه های صورت گرفته گفت:
برای آرامستان و بیمارستان هزینه کردیم.
هزینه تمام پروژه ها را شهر جدید سهند متقبل شده ما قبلا به شرکت مادر تخصصی عمران شهرهای جدید بدهکار میشدیم.
مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید سهند به رویکرد های اجتماعی این شهر پرداخت و گفت: رویکرد های اجتماعی این شهر جدید سهند بینظیر بود.
تا قبل از کرونا سه شنبه های بدون خودرو را هر هفته برگزار میکردیم.
مصطفوی درباره کارکرد شهر جدید سهند گفت: گردشگری، کارکردی است که شورای عالی معماری و شهرسازی برای این شهر مصوب کرده است.
ما در طول این دو سال و نیم تلاش کردیم به کارکرد خود بازگردد. سال ۱۴۰۰ سال شکوفایی شهر جدید سهند است.
مصطفوی افزود: بیش از ۲۰۰۰ میلیارد تومان برای ۹۹ پروژه بعلاوه پروژه های مشارکت و سرمایه گذاری تدارک دیده شده است.
مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید سهند درباره فرهنگسرای هشت بهشت اظهار داشت: محل فرهنگسرای هشت بهشت انباری ماشین های سنگین بود که تبدیل به فرهنگسرا کرده ایم.
او در ادامه گفت: با ۵۸ میلیارد بدهی شهر را تحویل گرفتم و با نگرش مثبت این اتفاقات افتاده است. بعضی از محلات سهند با بسیاری از محلات کلانشهر تبریز برابری میکند. آن زمان زمین مسکونی را متری ۱ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان خریدار نبودند اما الان همان زمین بالای ۱۰ میلیون شده است.
مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید سهند ضمن تشکر از استاندار آذربایجان شرقی و شهردار شهر جدید سهند از مردم نیز تشکر کرد و در خلال صحبت های خود گفت: از حس ملی روستای اسنجان، اهالی محترم شهرک شهید مدنی و باغ های لاله که ظرفیت شان را بزرگوارانه دیدم تشکر میکنم.
https://hamnava.ir/News/Code/1547267
0 دیدگاه تایید شده