گروه : آرشیو
به گزارش همنوا به نقل از فارس «جلسه» در کارکرد واقعی خود، فرصت ارزشمندی برای مشورت و هماندیشی مدیران اجرایی است. ساز و کاری است که در مفهوم کاربردی خود، میتواند نیازهای استان و راهکارهای فائقآمدن بر موانع اجرایی را موشکافی کند. اما متاسفانه همین مزیت اداری در آذربایجانشرقی به یکی از آسیبهای مدیریت استان تبدیل شدهاست.
بیشتر مدیران اجرایی، جلسات استانداری را دوست دارند. جلسه صرفنظر از حقجلسه احتمالی، فرصت خوبی است برای مدیران تا عملکرد خود را با تلفیقی از آخرین تحولات جهانی! گزارش کنند. در خوشبینانهترین حالت، پاورپوینت رنگینی ارائه میشود که یک سری مکررات بدیهی را برای حاضران تکرار میکند. حاضرانی که تعداد کمی از آنها در جریان ماجرا هستند. شماری از آنها مشغول ور رفتن با گوشی هستند، برخی مشغول پوستکندن میوه و برخی هم فارغ از هیاهوی عالم، چُرت میزنند.
چند روز پیش استاندار آذربایجانشرقی گفته بود، نحوه مدیریت جلسات ضعیف است و حاضران اکثراً به موضوع جلسه آگاه نیستند، از اینرو باید به دنبال اقدام موثر و راهکار اساسی در پی یک جلسه باشیم.
او همچنین برای کاهش تعداد جلسات بر لزوم ادغام کارگروهها تاکید کرده و نهایتاً گفت، باید فکری هم به حال اتاق جلسه بکنیم؛ چرا که محیط مناسبی نیست!
این نخستین بار نیست که پورمحمدی از برخی ضوابط اداری استان اعلام نارضایتی میکند. او مدتی پیش، از این که ماموریتهای اداری حالت تفریح به خود گرفتهاند، سخن گفته و تاکید کرده که باید در وضعیت ذخیره مرخصی و اضافهکاری کارمندان هم بازنگری شود.
استاندار آذربایجانشرقی، از مدیران باسابقه استان است. سالهای سال در دانشگاه تبریزی رئیس بوده که تالار وحدت آن هفتهای یکی دو بار محل نشستها و همایشهای تشریفاتی بودهاست.
سالها جلسات هفتگی و ماهانه با اساتید و روسای دانشکدهها داشته است و خود نیز به عنوان رئیس دانشگاه ماهی چند بار در جلسات استانداری بوده است. او در همین سیستم اداری به عنوان رئیس دانشگاه، ماموریتها و مرخصیهای مختلفی را پشت سر گذاشته اما امروز این صحبتها را طوری عنوان میکند که انگار از یک بلاد دیگر به یکباره وارد استان ما شده و قصد دارد ناگهان قاعده بازی را عوض کند.
پورمحمدی در حالی از وضعیت ماموریتهای اداری ناراضی است که اگر استاندار نمیشد، به عنوان رایزن علمی راهی یکی از کشورهای اروپایی میشد. بیآنکه معلوم شود، این ماموریت (رایزنی علمی) مشخصاً چه ثمری برای مردم دارد!؟
این درست است که افزایش بیرویه جلسات اداری و نشستهای تشریفاتی باعث شده کارگروههای تخصصی استان، تاثیرگذاری خود را از دست بدهند. اما مدیر اصلی این جلسات شخص استاندار است و جلسات اگر خوب و اگر بد، زیر نظر او اداره میشوند.
هشت ماه از مسوولیت پورمحمدی در استانداری آذربایجانشرقی میگذرد و او تازه به این نتیجه رسیده که وضعیت اداره جلسات استانداری، خوب نیست!
یک بخش از صحبتهای استاندار آذربایجانشرقی، به نارضایتی او از اتاق جلسات بر میگردد. تجربه نشان میدهد که در استان ما سرعت تغییرات دکوراتیو، خیلی بیشتر از سرعت تغییر رفتار مدیران است، بنابراین اگر دیدید که از کل نارضایتیهای اخیر استاندار، فقط اتاق جلسات استانداری تغییر کرد و این اتاق به محلی مجللتر تبدیل شد، زیاد تعجب نکنید.
https://hamnava.ir/News/Code/26178
0 دیدگاه تایید شده